Halle Berry: Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, Gabriel Aubry
Κόσμος

Halle Berry: Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, Gabriel Aubry

Halle Berry: Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, Gabriel Aubry

Ιδιαίτερα σοκαριστικές λεπτομέρειες από τη δικαστική διαμάχη της Halle Berry με τον πρώην της Gabriel Aubry για την επιμέλεια της κόρης τους, Nahla το 2011.

Σύμφωνα με έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα, η ηθοποιός τον κατηγορεί για ιδιαίτερα σοβαρά πράγματα, το ελάσσονος σημασίας από τα οποία είναι ο ρατσισμός.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2005 και το 2008 απέκτησαν μία κόρη. Χώρισαν το 2010.

Η δικαστική τους διαμάχη το 2011 ξεκίνησε με αφορμή το γεγονός ότι η Berry τότε ζήτησε να μετακομίσει με την κόρη της στη Γαλλία για να ζήσει με τον τότε σύντροφό της, Olivier Martinez.

Μάλιστα όταν ο δικαστής αρνήθηκε να της χορηγήσει άδεια να φύγει, ο Martinez και ο Aubry ήρθαν στα χέρια στο σπίτι της Berry με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο στο νοσοκομείο και να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα ο ένας στον άλλον.

H Halle Berry με τον τότε σύντροφό της, Gabriel Aubry το 2006 (Abaca Press)

“Είχε αιμομικτικές σχέσεις, ήταν ρατσιστής και καταθλιπτικός”

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέχει το διαδικτυακό Radar.com, η Berry κατέθεσε ορισμένους πολύ σοκαριστικούς ισχυρισμούς για τον πρώην σύντροφό της κατά τη δικαστική τους διαμάχη για την κόρη τους.

Η 53χρονη ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο Aubry χρησιμοποιούσε ρατσιστικά επίθετα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους ενώ αρνιόταν να αναγνωρίσει ότι η κόρη ήταν μιγάς.

Ανέφερε επίσης ότι στο παρελθόν, ο Aubry διατηρούσε σεξουαλική σχέση με μέλος της οικογένειάς του την εποχή που άλλαζε ανάδοχες οικογένειες, γεγονός που τον κατέστρεψε συναισθηματικά αλλά κατέστρεψε και τη δική τους σεξουαλική ζωή.

Μάλιστα κατέθεσε ότι η αιμομικτική αυτή σχέση διήρκησε χρόνια προτού η άλλη πλευρά την τερματίσει.

“Μετά τους πρώτους έξι μήνες της σχέσης μας, η σεξουαλική μας ζωή ‘έσβησε’ και έναν χρόνο μετά κάναμε σεξ λιγότερο από 3 φορές τον χρόνο” αναφέρει η Berry στα νομικά έγγραφα.

Η Berry επίσης ισχυρίζεται ότι ο τότε σύντροφός της δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.

“Αρνήθηκε να αναγνωρίσει ή να δεχτεί την ευθύνη για αυτά τα θέματα. Αντιθέτως, κριτίκαρε το σώμα μου με τρόπους που ήταν πολύ μειωτικοί για μία γυναίκα. Τελικά τον έπεισα να πάμε σε κοινό θεραπευτή για να αντιμετωπίσουμε τα θέματα αυτά”.

Η Berry τον κατηγόρησε επίσης για ιστορικό ψυχικών νοσημάτων που τον καθιστούσαν ακατάλληλο να έχει την κηδεμονία του παιδιού τους.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι το μοντέλο έπασχε από κατάθλιψη και κοινωνική φοβία αλλά δεν πήγαινε για θεραπεία γεγονός που εν μέρει οδήγησε στον χωρισμό τους.

Η μετακόμιση στη Γαλλία και ο καυγάς

Το 2011 η διαμάχη για την κηδεμονία επικεντρώθηκε γύρω από τα σχέδια της Berry να μετακομίσει στη Γαλλία με τη Nahla με τον Olivier Martinez, μία μετακόμιση που ο Aubry ισχυρίστηκε ότι αλλάξει τη συμφωνία για κοινή κηδεμονία.

Τον Νοέμβριο του 2012 το δικαστήριο δεν επέτρεψε στην Berry να μετοικήσει τελικά και δύο εβδομάδες μετά την απόφαση Aubry και Martinez πιάστηκαν στα χέρια, με τις φωτογραφίες του μελανιασμένου Aubry να κυκλοφορούν στα μίντια.

Παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν και οι δύο πλευρές, αγωγές δεν έγιναν από καμία πλευρά.

Το 2014, το Ανώτατο Δικαστήριο διέταξε την Berry να δίνει στον Aubry διατροφή 16.000 δολαρίων τον μήνα για το παιδί αλλά και αναδρομικά 115.000 δολάρια και άλλες 300.000 δολάρια για δικαστικά έξοδα.