Halle Bailey: Η Αφροαμερικανίδα που θα υποδυθεί την «Πριγκίπισσα Άριελ»
Κόσμος

Halle Bailey: Η Αφροαμερικανίδα που θα υποδυθεί την «Πριγκίπισσα Άριελ»

Halle Bailey: Η Αφροαμερικανίδα που θα υποδυθεί την «Πριγκίπισσα Άριελ»

Η 19χρονη Αφροαμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, Halle Bailey, θα υποδυθεί την «Πριγκίπισσα Άριελ» στη real life διασκευή της «Μικρής γοργόνας», ανακοίνωσε η Disney.

https://www.instagram.com/p/BzeENK2HFL4/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Halle Bailey που σχηματίζει το ντουέτο Chloe x Halle με την αδελφή της, σε μια πρώτη της αντίδραση έγραψε στο Twitter ότι «το όνειρό της έγινε πραγματικότητα». Μαζί με το μήνυμά της ανάρτησε ένα σκίτσο που απεικονίζει την Πριγκίπισσα Άριελ, που έχει κοκκινωπά μαλλιά και το άσπρο δέρμα στα κινούμενα σχέδια, με σκούρο δέρμα και μαύρα μαλλιά.

Η επιλογή της ομάδας της ταινίας εστιάστηκε στη μικρή προστατευόμενη της παγκόσμιας σταρ Beyoncé έπειτα από μακρά έρευνα, υπογράμμισε ο σκηνοθέτης Rob Marshall, ο οποίος δήλωσε: «Ύστερα από μια εκτεταμένη αναζήτηση, ήταν ξεκάθαρο ότι η Halle Bailey διαθέτει αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, ψυχής, νιότης, αθωότητας και ουσίας -μαζί με λαμπρή φωνή- για να υποδυθεί αυτόν τον θρυλικό ρόλο».

Η είδηση πυροδότησε σχόλια στο Twitter όπου οι λάτρεις της Άριελ ήταν διχασμένοι όσον αφορά το χρώμα του δέρματος που θα πρέπει να έχει, κατ’ αυτούς, η ηρωίδα τους. Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020. Η ταινία «Μικρή γοργόνα» θα είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος της Bailey, η οποία έχει εμφανιστεί σε δεύτερο ρόλο στην τηλεοπτική κωμωδία Grown-ish.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ