George Michael: Η διαθήκη του άνοιξε και έκρυβε εκπλήξεις
Κόσμος

George Michael: Η διαθήκη του άνοιξε και έκρυβε εκπλήξεις

George Michael: Η διαθήκη του άνοιξε και έκρυβε εκπλήξεις

Ο George Μichael βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Oxfordshire ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016.

Η διαθήκη του έγινε γνωστό πως άνοιξε στις 30 Μαΐου και σύμφωνα με αυτή αφήνει την περιουσία του, συνολικής αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ, στην οικογένεια και τους φίλους του.

Συγκεκριμένα το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας περνά στις αδερφές του, Melanie και Yioda, ένα μεγάλο μέρος στον πολυαγαπημένο του πατέρα, Κυριάκο και ένα μικρότερο στους φίλους του και το προσωπικό του.

Ειδικότερα η διαθήκη ορίζει πως η αδερφή του Yioda, θα αποφασίσει ποιοι από τους φίλους του θα πάρουν τι.

Μία πηγή είπε στην εφημερίδα Sun: “Ο George ήταν αφοσιωμένος στον πατέρα του και τις αδερφές του και πάντα τους φρόντιζε. Είναι πολύ όμορφη η χειρονομία του να αναφέρει και τους φίλους του στη διαθήκη του. Στο τέλος τα άφησε όλα στην Yioda. Ήξερε πάντα ότι εκείνη θα κάνει το σωστό.”

Η κίνηση αυτή του κυπριακής καταγωγής Βρετανού τραγουδιστή, δεν προκάλεσε εντύπωση, αφού είναι γνωστή η αδυναμία που είχε στην οικογένειά του. Αυτό που προξένησε όμως κατάπληξη, είναι το γεγονός ότι δεν συμπεριέλαβε στη διαθήκη του τους δύο πρώην συντρόφους του.

Σημειώνεται ότι o πρώην σύντροφός του, Fadi Awaz, με τον οποίο ο τραγουδιστής ήταν σε σχέση για 4 χρόνια, ήταν εκείνος που τον είχε βρει νεκρό μέσα στο σπίτι του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι ο τραγουδιστής είχε εμμονή με το θάνατο και ότι είχε κάνει 4 απόπειρες αυτοκτονίας. Ο Αυστραλός Αwaz, έχει δεχτεί εξώδικα να σταματήσει να διαμένει στο σπίτι του εκλιπόντος.

Στη διαθήκη του ο George Michael δεν συμπεριέλαβε ούτε τον πρώην σύντροφό του Kenny Goss, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 1996 μέχρι το 2009.