George και Amal Clooney: Κατά πόσα εκατομμύρια ευρώ έγιναν πλουσιότεροι;
Κόσμος

George και Amal Clooney: Κατά πόσα εκατομμύρια ευρώ έγιναν πλουσιότεροι;

George και Amal Clooney: Κατά πόσα εκατομμύρια ευρώ έγιναν πλουσιότεροι;

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την περιουσιακή κατάσταση του ζεύγους Clooney έδωσε η “λίστα πλούτου” της εφημερίδας Sunday Times (Sunday Times Rich List).

Σύμφωνα με αυτήν, ο γοητευτικός ηθοποιός στα 58 του, με τη σύζυγό του, Amal,  έχουν κοινή περιουσία που ανέρχεται στα 313 εκατομμύρια ευρώ.

Ο George και η Amal Clooney είδαν την κοινή τους περιουσία να μεγαλώνει κατά 11,6 εκατομμύρια ευρώ την περασμένη χρονιά.

Η συμμετοχή του George στη διαφήμιση γνωστής εταιρeίας καφέ του απέφερε 36 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, η πώληση της εταιρίας tequila, Casamigοs, που ίδρυσε το 2017 με τον Randie Gerber, “φούσκωσε” τον λογαριασμό του κατά 200 εκατομμύρια ευρώ.

Η όμορφη σύζυγός του, Amal,  δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, καθώς κέρδισε 2,3 εκατομμύρια ευρώ τη χρονιά που πέρασε ως διαπρεπής δικηγόρος.

Το επιτυχημένο ζεύγος, απέκτησε δίδυμα παιδιά, Ella και Αlexander, τo 2017 και διατηρεί πολυτελέστατη κατοικία στο Berkshire, με θέα στον ποταμό Τάμεση.

Στην ίδια λίστα φιγουράρουν και άλλοι διάσημοι.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τον συνθέτη και παραγωγό Andrew Lloyd Webber, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με περιουσία αξίας 950 εκατομμυρίων ευρώ και το πρώην μέλος των Beatles, Sir Paul McCartney, με περιουσία αξίας 870 εκατομμυρίων ευρώ.

Αύξηση στα έσοδά του κατά 17 εκατομμύρια ευρώ είδε και το ζεύγος Beckham, το οποίο έχει κοινή περιουσία συνολικής αξίας 411 εκατομμυρίων ευρώ.