Emilia Clarke: “Έβλεπα video με λόγους του Hitler για χάρη του Game of Thrones”
Κόσμος

Emilia Clarke: “Έβλεπα video με λόγους του Hitler για χάρη του Game of Thrones”

Emilia Clarke: “Έβλεπα video με λόγους του Hitler για χάρη του Game of Thrones”

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς φαινόμενο, Game of Thrones, και εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, ακόμα προσπαθούν να επεξεργαστούν το αμφιλεγόμενο τέλος της.

Η Daenerys, κατά κόσμον Emilia Clarke, σε συνέντευξή της στο Variety, έκανε μία αναπάντεχη αποκάλυψη.

Δήλωσε λοιπόν ότι μελέτησε λόγους δικτατόρων, όπως του Αδόλφου Χίτλερ, για να βοηθηθεί με τον επικό νικητήριο λόγο που έπρεπε η ίδια να εκφωνήσει στο τελευταίο επεισόδιο.

Είπε χαρακτηριστικά: “Ξέρω πως φαίνεται παράξενο, όμως παρακολούθησα πολλά video με δικτάτορες και ισχυρούς ηγέτες που μιλούσαν διαφορετικές γλώσσες, για να δω αν μπορώ να καταλάβω τι λένε χωρίς να γνωρίζω τη γλώσσα. Και μπορούσα! Μπορείς να καταλάβεις απόλυτα τι λέει ο Hitler και όλοι αυτοί οι μονοδιάστατοι ρήτορες που μιλούν μια ξένη γλώσσα.Έτσι σκέφτηκα ότι αν μπορέσω να πιστέψω κάθε λέξη που λέω, τότε το κοινό δε θα χρειάζεται να κοιτά τόσο πολύ τους υπότιτλους.”

Πέρα από τη δυσκολία του να μάθει μία ξένη, ψεύτικη γλώσσα, ο λόγος ήταν αρκετά μεγάλος και αυτό ανάγκασε την ηθοποιό να μένει ξύπνια κάθε βράδυ για 2 μήνες, κάνοντας πρόβα τον επικό λόγο της.

Kαι η ηθοποιός συνεχίζει: “Τότε συνέβη το πιο παράξενο πράγμα. Μπήκα στο πλατό, δεν χρειάστηκα πρόβα και τον ολοκλήρωσα με την πρώτη λήψη. Την υπόλοιπη μέρα ήταν σαν να ήταν η Daenerys μέσα μου. Αυτή ήταν η μοναδική φορά που δεν χρειάστηκε να κάνω ούτε μία πρόβα.”