Emilia Clarke: Από το Game of Thrones στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη
Κόσμος

Emilia Clarke: Από το Game of Thrones στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Emilia Clarke: Από το Game of Thrones στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η ηθοποιός της θρυλικής σειράς Game of Thrones, Emilia Clarke πρωταγωνιστεί σε μία νέα ρομαντική ταινία και μίλησε για τη νέα της δουλειά στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και την εκπομπή “Ελένη”.

“Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει μια συγκεκριμένη δόση αλήθειας για μία πολύ καλή ρομαντική κομεντί”, δήλωσε αρχικά η Καλίσι του Game of Thrones.

“Θεωρώ ότι όταν έχεις μια βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο, ηθοποιό, την Έμα (Τόμσον), η οποία έχει αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος του σεναρίου της ταινίας είναι σίγουρο ότι θα βγει κάτι καλό”, τόνισε.

Παράλληλα, περιγράφει τα όσα πρόκειται να απολαύσει το κοινό μέσω της ταινίας αυτής με τίτλο Last Christmas, η οποία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο τραγούδι του George Michael.

O συμπρωταγωνιστής της Henry Golding είπε: “Πιστεύω ότι το κωμικό στοιχείο έρχεται ανάλογα με την περίπτωση”.

“Νιώθω συχνά στο χάος”, δήλωσε η Emilia για τα όσα την ενώνουν με την ηρωίδα που ενσαρκώνει.

“Συνήθως, λέει κάποιος ότι νιώθει ανακούφιση, όταν δεν έχει περάσει καλά στην προηγούμενή του δουλειά, στην περίπτωση μας δεν ισχύει κάτι τέτοιο”, τόνισε για το Game of Thrones.

“Ο στόχος ενός ηθοποιού είναι να μην κάνει το ίδιο πράγμα για πολύ καιρό. Θέλεις να κάνεις διαφορετικά πράγματα για να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι μπορείς να υποδυθείς πολλούς ρόλους”, είπε ακόμα η διάσημη ηθοποιός για την τεράστια διαφορά του ρόλου της Καλίσι και τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στη νέα της ταινία.