Elton John: Στήριξε δημόσια τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex
Κόσμος

Elton John: Στήριξε δημόσια τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex

Elton John: Στήριξε δημόσια τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex

O Δούκας και η Δούκισσα του Sussex δέχονται τις τελευταίες ημέρες μεγάλη κριτική τόσο από τον βρετανικό Τύπο όσο και από μεγάλο μέρος της βρετανικής κοινωνίας.

Ο φίλος τους, Elton John, έσπευσε να τους υπερασπιστεί μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι στη δική του βίλα στη Γαλλία κατέλυσε το ζευγάρι και εξήγησε γιατί οι Sussexes πέταξαν με ιδιωτικό jet.

Ο θρύλος της βρετανικής μουσικής δημοσίευσε μία φωτογραφία του Πρίγκιπα Harry και της Δούκισσας Meghan, όπου οι δυο τους χαιρετούν μικρά παιδιά.

https://www.instagram.com/p/B1WdU9tDdsy/?utm_source=ig_web_copy_link

Δίπλα στη φωτογραφία έγραψε:
“Έχω στενοχωρηθεί  βαθύτατα από τη σημερινή κακεντρεχή αναφορά του τύπου σχετικά με τη διαμονή του Δούκα και της Δούκισσας στο σπίτι μου στη Νίκαια την περασμένη εβδομάδα.

Η μητέρα του Πρίγκιπα Harry, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana, ήταν μία από τις καλύτερες μου φίλες.

Αισθάνομαι ένα βαθύτατο αίσθημα καθήκοντος να προστατέψω τον Harry και την οικογένειά του από την περιττή παρείσφρηση του τύπου η οποία οδήγησε στον πρόωρο θάνατο της Diana.

Μετά από έναν πυρετώδη χρόνο που πέρασαν, δουλεύοντας σκληρά, όντες αφοσιωμένοι στο φιλανθρωπικό τους έργο, ο  David κι εγώ θέλαμε η οικογένειά τους να κάνει ιδιωτικές διακοπές στην ασφάλεια και την ηρεμία του σπιτιού μας.

Για να εξασφαλίσουμε ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, τους παρείχαμε μία πτήση με ιδιωτικό jet.

Για να υποστηρίξουμε την αφοσίωση του Πρίγκιπα Harry στο περιβάλλον, βεβαιωθήκαμε ότι η πτήση δεν αφήνει κατάλοιπα άνθρακα.

Σέβομαι και επικροτώ βαθύτατα την αφοσίωση του Harry και της Meghan στη φιλανθρωπία και καλώ τον τύπο να σταματήσει την ανελέητη και αναληθή δολοφονία των χαρακτήρων τους, η οποία γίνεται σχεδόν καθημερινά”.

Στήριξη και από την Ellen DeGeneres

Οι Sussexes όμως βρήκαν άλλον έναν ισχυρό σύμμαχο στο πρόσωπο της Ellen DeGeneres που σε μία ανάρτησή της έγραψε ότι “είναι οι πιο συμπονετικοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει. Φανταστείτε να σας έκαναν επίθεση για καθετί που κάνετε, όταν το μόνο που προσπαθείτε είναι να κάνετε τον κόσμο καλύτερο”.

https://www.instagram.com/p/B1XBFZWhJjx/?utm_source=ig_web_copy_link