Eddie Murphy: Φωτογραφίζεται και με τα 10 παιδιά του
Κόσμος

Eddie Murphy: Φωτογραφίζεται και με τα 10 παιδιά του

Eddie Murphy: Φωτογραφίζεται και με τα 10 παιδιά του

Χριστούγεννα και στο Hollywood και πολλοί celebrities άδραξαν την ευκαιρία για επετειακές φωτογραφίες. Το βραβείο όμως σίγουρα πάει στον Eddie Murphy και τη… φαμίλια του! Ο γνωστός κωμικός απαθανάτισε μία σπάνια οικογενειακή “μάζωξη” και είναι από τις λίγες φορές που φωτογραφήθηκε και με τα 10 παιδιά του, όλων των ηλικιών. Είναι μάλιστα η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του Max Charles, που γεννήθηκε πριν λίγες εβδομάδες.

O Murphy έγινε πατέρας για 10η φορά στις 30 Νοεμβρίου από την αρραβωνιαστικιά του Paige Butcher, με την οποία έχουν και άλλη μια κόρη.

Γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα, η μεγάλη κόρη του Murphy, Bria, ανέβασε στο Instagram τη σπάνια φωτογραφία, όπου απεικονίζονται και τα 10 παιδιά του 57χρονου ηθοποιού, η αρραβωνιαστικιά του και η μέλλουσα πεθερά του. Ο ίδιος, ως άλλος “πάτερ φαμίλιας” στέκεται περήφανος στη μέση, κρατώντας τη 2,5 ετών κόρη του, Izzy Oona.

https://www.instagram.com/p/Br0bsU2A6Cq/?utm_source=ig_web_copy_link

Και για να σας λυθεί η απορία, να σας συστήσουμε τα μέλη της οικογένειας Murphy: ο 29 ετών Eric (μητέρα του είναι ο δεσμός του Murphy, Paulette McNeely), 0 28 ετών Christian (με την Tamara Hood), η 11χρονη Angel Iris (μητέρα της είναι το πρώην Spice Girl Mel B), οι κόρες Bella Zahra, 16, Zola Ivy, 19, Shayne Audra, 24, και η Bria, 29 ετών με τον 26χρονο Miles Mitchell (από την πρώην σύζυγό του Nicole Mitchell Murphy).

https://www.instagram.com/p/Brtob9pgyUt/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Bria ανέβασε ακόμη δύο φωτογραφίες. Στη μία απεικονίζονται μόνο οι κόρες του Murphy, εκτός από τη μικρότερη, την Izzy Oona, ενώ όρθια δίπλα στον Murphy με το λευκό φόρεμα είναι η Angel Iris, κόρη του από τη Mel B.

https://www.instagram.com/p/Brt5dJ7AX1L/?utm_source=ig_web_copy_link

Στη δεύτερη εμφανίζονται τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά του, τρία αγόρια και η Bria Murphy.

Από εμάς, να του ζήσουν!