Ed Sheeran: Μυστικός γάμος με τον παιδικό του έρωτα
Κόσμος

Ed Sheeran: Μυστικός γάμος με τον παιδικό του έρωτα

Ed Sheeran: Μυστικός γάμος με τον παιδικό του έρωτα

Ύστερα από ένα χρόνο αρραβώνα, ο Ed Sheeran και η 26χρονη παίκτρια του χόκεϊ Cherry Seaborn ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, με απόλυτη μυστικότητα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στην ιδιόκτητη έπαυλή του, στο Σάφολκ της δυτικής Αγγλίας, γράφει σήμερα η εφημερίδα The Sun, επικαλούμενη φίλο του ζευγαριού.

«Ο Ed παντρεύτηκε λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Ήταν μια πολύ ήσυχη τελετή, με λίγους συγγενείς, παιδικούς φίλους και τον ιερέα», αναφέρει στενός άνθρωπος του Ed Sheeran.

«Υπήρχαν μόνο 40 άνθρωποι. Οπότε δεν ήταν ούτε η Taylor Swift, ούτε στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας, ούτε άλλοι pop stars. Ήθελε η τελετή να είναι κάτι μόνο για εκείνους. Ένας απλός μικρός χειμωνιάτικος γάμος», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι σχεδιάζει ένα γαμήλιο πάρτι το καλοκαίρι, για τους διάσημους φίλους τους, οι οποίοι δεν γνώριζαν για το γάμο. «Ο Ed και η Cherry σχεδιάζουν ένα πάρτι, με μια μεγάλη λίστα καλεσμένων προς το τέλος του καλοκαιριού. Εκεί όλοι θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν».

Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους γνωρίζονται από το σχολείο, ήταν φίλοι και το 2015 έκαναν σχέση, με τον pop star να δηλώνει ότι είναι η πρώτη φορά που ερωτεύεται πραγματικά και θέλει με εκείνη να δημιουργήσει οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/Bl-76I0lWXL/?utm_source=ig_web_copy_link

“Αρραβωνιάστηκα μόλις πριν από τον ερχομό της νέας χρονιάς. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι και οι γάτες μας επίσης είναι όλο χάδια και χαρές”, είχε ανακοινώσει ο τραγουδιστής στο Instagram, όπου έχει 18 εκατομμύρια ακόλουθους αναρτώντας και φωτογραφία του όπου διακρινόταν να φιλά την μνηστή του.

Λίγους μήνες νωρίτερα, ο σταρ είχε δηλώσει: “Είναι υπέροχο να γνωρίζεις διάσημους ανθρώπους αλλά μια μέρα αυτό τελειώνει, αυτό δεν είναι η ζωή, δεν είναι η πραγματικότητα”, στην εφημερίδα The Sunday Times προσθέτοντας: “Και ξέρω ότι η Cherry είναι το μόνο πρόσωπο που θα είναι πάντα εδώ”.