Drake: Είχε πρόβλημα με το wifi και έκανε παρατήρηση στον δήμαρχο!
Κόσμος

Drake: Είχε πρόβλημα με το wifi και έκανε παρατήρηση στον δήμαρχο!

Drake: Είχε πρόβλημα με το wifi και έκανε παρατήρηση στον δήμαρχο!

Eνώ δούλευε για το νέο του άλμπουμ, ο Drake αντιμετώπισε… πρόβλημα.

Ο Καναδός ράπερ έσπευσε στο Instagram, ενώ ήταν απασχολημένος στο στούντιο, για να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο του Pickering (Πίκερινγκ), στο Οντάριο του Καναδά ζητώντας ισχυρότερο σήμα wifi.

“Μπορεί ο δήμαρχος του Pickering να εγκαταστήσει μερικούς ισχυρότερους πυλώνες wifi έτσι ώστε ο @boi1da (μουσικός παραγωγός) να μπορεί να μου στείλει όλα τα νεώτερα beats του;” έγραψε ο Drake σε story στο Instagram την περασμένη Τρίτη. “Προσπαθώντας να δουλέψω. Ευχαριστώ”.

Ο Ντέιβιντ Ράιαν, δήμαρχος του Πίκερινγκ δεν απάντησε ο ίδιος στον Drake, αλλά από τον επίσημο λογαριασμό της δημοτικής αρχής δόθηκε μία μακροσκελής και αναλυτική απάντηση, στην οποία τονίζεται ότι το δημόσιο wifi “είναι το καλύτερο που υπάρχει” και ότι “το Πίκερινγκ αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο ευφυείς πόλεις του κόσμου από το Intelligent Community Forum”.

https://www.instagram.com/p/B0lacCcJO2h/?utm_source=ig_web_copy_link

Φυσικά και το όλο θέμα έγινε viral με τον δήμο του Πίκερινγκ να αναφέρει και πάλι ότι το καλό αυτής της υπόθεσης ήταν πως αναδείχτηκε πόσο αξιόπιστο και γρήγορο είναι το ευρυζωνικό δίκτυο στην πόλη!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Drizzy αξιοποίησε την αναγνωρισιμότητά του με δήμαρχο.

Νωρίτερα φέτος, αφού ο Καναδός ράπερ πήρε σπίτι του ένα Grammy τη βραδιά απονομής των βραβείων της Εθνικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης, ο Ντρέικ απευθύνθηκε στον δήμαρχο του Τορόντο, Τζον Τόρι – με αφορμή τη βράβευση του – και του ζήτησε να φωτίσει με χρυσά χρώματα το Tower CN, πύργο τηλεπικοινωνιών και παρατήρησης, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ο δήμαρχος το έκανε.