Δούκισσα του Sussex: Η πρώτη της εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση στο Westminster Abbey
Κόσμος

Δούκισσα του Sussex: Η πρώτη της εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση στο Westminster Abbey

Δούκισσα του Sussex: Η πρώτη της εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση στο Westminster Abbey

Εμφάνιση σε επίσημη εκδήλωση που αφορά τους πεσόντες της Βρετανίας έκαναν ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex.

Tο ζεύγος παρέστη στην τελετή Field of Remembrance έξω από το Westminster Abbey.

Είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα κάνει εμφάνιση στη συγκεκριμένη τελετή.

Ο Πρίγκιπας Harry έδινε το “παρών” στην τελετή αυτή τα προηγούμενα χρόνια πριν από τον γάμο του.

Με την επίσημη στολή του ο Harry και με σύνολο σε σκούρο μπλε και μαύρο η Meghan έδειξαν τον σεβασμό τους στους ανθρώπους που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος σε συγκρούσεις στο παρελθόν.

The Mega Agency

Με τη χαρακτηριστική παπαρούνα (poppy) στο πέτο, σύμβολο μνήμης για τη Βρετανία, η Δούκισσα επέλεξε ένα blue navy παλτό με ζώνη στη μέση, μαύρες δερμάτινες μπότες Victoria Beckham μέχρι το γόνατο και σκούρο μπλε φόρεμα αλλά και ένα διακριτικό σκούρο μπλε καπέλο Philip Treacy με βέλο.

ZUMA Press

Και στην ίδια λογική που εδώ γίνεται κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη, το πριγκιπικό ζεύγος τοποθέτησε διακριτικά σταυρουδάκια στο ειδικά κατασκευασμένο μνημείο.

Τhe Mega Agency

Από την τελετή έλειπε η Δούκισσα της Κορνουάλης που ήταν προγραμματισμένο να είναι εκεί καθώς υποφέρει από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Έλειπαν όμως και ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge που τίμησαν την επέτειο με άλλο τρόπο, επισκεπτόμενοι επιζήσαντες από τρομοκρατικές ενέργειες αλλά και από τη φωτιά του Grenfell Tower αλλά και προσωπικό των επειγόντων περιστατικών του St Martin-in-the-Fields στο Λονδίνο.