Δούκισσα του Cambridge: Έδειξε τις ικανότητές της και στις αγροτικές εργασίες
Κόσμος

Δούκισσα του Cambridge: Έδειξε τις ικανότητές της και στις αγροτικές εργασίες

Δούκισσα του Cambridge: Έδειξε τις ικανότητές της και στις αγροτικές εργασίες

Ο Πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate ταξίδεψαν στην ορεινή περιοχή του Lake District.

Εκεί οι δυο τους μίλησαν με αγρότες και δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο… κούρεμα προβάτων.

Πρώτος ξεκίνησε ο William που φάνηκε να κατέχει την τέχνη, ενώ η Kate παρατηρούσε τις κινήσεις του με περιέργεια.

Αμέσως μετά ήρθε η σειρά της. Ο “εκπαιδευτής” της έδωσε τη μηχανή του κουρέματος και αφού άκουσε  τις οδηγίες του, ξεκίνησε το κούρεμα.

Το πρόβατο φάνηκε νευρικό, εκείνη όμως δε δίστασε λεπτό, συνεχίζοντας της δουλειά της, χαμογελώντας στους παρευρισκόμενους που γελούσαν.

Νωρίτερα κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή, το βασιλικό ζευγάρι συναντήθηκε με αγρότες οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Η κτηνοτροφία, η γεωργία και ο τουρισμός είναι οι κύριες πηγές εσόδων της περιοχής  Lake District, η οποία  υπάγεται στην Κομητεία Columbia.

Η Δούκισσα Kate φάνηκε να νιώθει σαν στο σπίτι της, κάτι που ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι έκανε διακοπές εκεί με την οικογένειά της, όταν η ίδια ήταν παιδί.

Η Δούκισσα του Cambridge ήταν χαμογελαστή και ευδιάθετη καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης και οι 1000 περίπου ντόπιοι που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της μικρής επαρχιακής πόλης, έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μία γυναίκα δήλωσε συγκεκριμένα: “Ήταν υπέροχη με όλους. Ρώτησε μία γυναίκα πόσων μηνών ήταν το μωρό της και μετά της είπε ότι τώρα που ο Louis έχει μεγαλώσει, κοντεύει να ξεχάσει πόσο μικρούλης ήταν.”