Δούκισσα Μέγκαν: Βaby shower στη Νέα Υόρκη
Κόσμος

Δούκισσα Μέγκαν: Βaby shower στη Νέα Υόρκη

Δούκισσα Μέγκαν: Βaby shower στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη για πέντε ημέρες ταξίδεψε η Δούκισσα του Sussex δύο μήνες πριν τη γέννηση του μωρού της.

Η Δούκισσα πέταξε «μυστικά» στην αγαπημένη της πόλη, μετά του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με τη Daily Mail, για να απολαύσει το baby shower, δηλαδή το πάρτι για τον ερχομό του παιδιού της, μαζί με 15 φίλες της.

Το σημαντικό αυτό γεγονός ανέλαβε να οργανώσει η καλύτερη φίλη της, Jessica Mulroney και αναμένεται να γίνει σήμερα, μία ημέρα πριν την αναχώρησή της, σε ξενοδοχείο στο Upper East Side της Νέας Υόρκης

«Το ταξίδι είναι μια καλή ευκαιρία να περάσει χρόνο με τις φίλες της στην πόλη που αγαπάει. Αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα δει αρκετές από αυτές, μέχρι την γέννηση του μωρού, οπότε θα είναι ωραίο να μοιραστεί μαζί τους όμορφες στιγμές», είπε μια πηγή στο Harper’s Bazaar.

Ινκόγκνιτο, αλλά… προδόθηκε

Η Δούκισσα Μέγκαν προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ στο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη.

Κατά την άφιξη της εκεί επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μακρύ παλτό, μια τραγιάσκα γκρι και να αφήσει κάτω τα μακριά μαλλιά της για να καλύψει το πρόσωπο της. Μαζί της κρατούσε και ένα δεύτερο καπέλο, ενώ η τσάντα που προτίμησε ήταν λευκή.

Ωστόσο, η παρουσία της έγινε αντιληπτή.

Η Δούκισσα του Sussex εθεάθη να μπαίνει σε ένα τζιπ SUV συνοδευόμενη από τον βασιλικό αξιωματικό προστασίας, με τον εκπρόσωπο του παλατιού να επιβεβαιώνει απλά ότι ήταν ένα ιδιωτικό ταξίδι, το οποίο χρηματοδοτήθηκε ιδιωτικά.

Η Δούκισσα είχε να επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη από τότε που δέχθηκε την πρόταση του Πρίγκιπα Harry για τον γάμο, ηλαδή τον Μάιο του 2018.