Δούκισσα Μέγκαν: Στα κόκκινα για την επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο
Κόσμος

Δούκισσα Μέγκαν: Στα κόκκινα για την επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο

Δούκισσα Μέγκαν: Στα κόκκινα για την επίσημη επίσκεψη στο Μαρόκο

Σε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μαρόκο βρίσκονται ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex, όπως είχε άλλωστε ανακοινωθεί από το Παλάτι.

Λίγες μέρες μετά το σάλο που ξέσπασε στη Βρετανία για το κόστος του βασιλικού baby shower της Δούκισσας Μέγκαν στη Νέα Υόρκη, το ζεύγος έγινε δεκτό από τον πρίγκιπα Μουλάι Χασάν.

Τη σημασία του ταξιδιού μπορεί εύκολα να την αντιληφθεί κανείς από το γεγονός ότι το παλάτι ανέβασε tweets σε τρεις γλώσσες, τη Βρετανική και τις δύο βασικές του Μαρόκου (Αραβικά και Γαλλικά).

Το φόρεμα της Δούκισσας και το κόκκινο χαλί

Για άλλη μια φορά η Δούκισσα ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα με ένα μακρύ φόρεμα Valentino με μπροκάρ λεπτομέρειες στο στήθος και στους ώμους.

Στα κόκκινα η Δούκισσα για την επίσκεψη στο Μαρόκο - The Mega Agency

Στα κόκκινα η Δούκισσα για την επίσκεψη στο Μαρόκο – The Mega Agency

Καθότι η επίσκεψη γίνεται σε μουσουλμανική χώρα, η Δούκισσα φρόντισε να είναι αρκετά καλυμμένη με την ενδυματολογική της επιλογή - Zuma Press

Καθότι η επίσκεψη γίνεται σε μουσουλμανική χώρα, η Δούκισσα φρόντισε να είναι αρκετά καλυμμένη με την ενδυματολογική της επιλογή – Zuma Press

Η Δούκισσσα μπορεί να μην περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Oscars, κόκκινο χαλί όμως είχε στρωθεί για την άφιξή της στο Ραμπάτ.

Κατά την άφιξη του πριγκιπικού ζεύγους, τους προσφέρθηκαν χουρμάδες και τσάι, μια παλιά αραβική συνήθεια, αλλά αν κρίνουμε από τη φωτογραφία, η Δούκισσα αρνήθηκε ευγενικά να φάει. .

Η επίσκεψη του Δούκα και της Δούκισσας όπως μας ενημερώνει το Παλάτι γίνεται στο πλαίσιο του να επιβλέψουν τη δουλειά που γίνεται στον τομέα της εκπαίδευσης φτωχών κοριτσιών αλλά και να ενισχύσουν τα παιδιά που ζουν με δυσκολίες.

Μένει να δούμε αν αυτό θα είναι το τελευταίο επίσημο ταξίδι της Δούκισσας, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και λογικά τα ταξίδια δεν θα της επιτραπούν περαιτέρω.