Δούκισσα Μέγκαν: Πόσο κόστισε το baby shower στη Νέα Υόρκη;
Κόσμος

Δούκισσα Μέγκαν: Πόσο κόστισε το baby shower στη Νέα Υόρκη;

Δούκισσα Μέγκαν: Πόσο κόστισε το baby shower στη Νέα Υόρκη;

Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε όπως γνωρίζουμε η Δούκισσα του Sussex για να γιορτάσει με τις φίλες της τον ερχομό του μωρού που έρχεται σε δύο μήνες.

Η Meghan έφτασε στη Νέα Υόρκη την περασμένη Παρασκευή, σε ένα ταξίδι με σκοπό το μεγάλο baby shower πάρτι, το οποίο έχει ήδη γίνει θέμα στα ταμπλόιντ για το κόστος του.

 

Η Meghan Markle στη Νέα Υόρκη για το baby shower

Η Meghan Markle στη Νέα Υόρκη για το baby shower – The Mega Agency

Πόσο στοίχισε το ταξίδι;

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα ποσά που ξοδεύτηκαν για τις ανάγκες της Δούκισσας είναι… δυσθεώρητα, την ίδια στιγμή που η Βρετανία βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή με το Brexit.

Η Δούκισσα Μέγκαν, διοργάνωσε μαζί με την κολλητή της Jessica Mulroney ένα πολυτελές baby shower στην προεδρική σουίτα του The Mark Hotel, με καλεσμένες όπως η Amal Clooney. Το κόστος ανά ημέρα της συγκεκριμένης σουίτας ανέρχεται στα 75.000 δολάρια. Μόνο για την αρπίστρια Erin Hill η Δούκισσα έδωσε 625 δολάρια ενώ για τα λουλούδια του πάρτι έδωσε 400 δολάρια!

Η δε πενθήμερη διαμονή της σε άλλη σουίτα του The Mark κόστισε κάτι λιγότερο από 10.000 δολάρια.

Η Δούκισσα του Sussex δείπνησε με 5 φίλες της στο The Polo Bar την Τρίτη το βράδυ, συμπεριλαμβανομένων των  Serena Williams και Jessica Mulroney και έδωσε 420 δολάρια, ενώ για το απογευματινό τσάι που ήπιε με την τελευταία στο Soho, δαπάνησε 25 δολάρια. Στη συνέχεια, στο μεσημεριανό στο Cafe Bolud at The Surrey, χάλασε 78 δολάρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ταξίδι με το ιδιωτικό τζετ κόστισε 125.000 δολάρια η πτήση, ενώ το συνολικό κόστος διαμονής των σωματοφυλάκων και της βασιλικής φρουράς ανέρχεται σε 86.316 δολάρια.

Το συνολικό κόστος για 5 μέρες; Η εφημερίδα υπολόγισε ότι ανήλθε σε 430.896 δολάρια!