Δούκισσα Μέγκαν και Rihanna: Η μυστική φιλία των δύο γυναικών
Κόσμος

Δούκισσα Μέγκαν και Rihanna: Η μυστική φιλία των δύο γυναικών

Δούκισσα Μέγκαν και Rihanna: Η μυστική φιλία των δύο γυναικών

Σύμφωνα με αναφορές η Rihanna έχει γίνει φίλη με τη Δούκισσα Μέγκαν μετά τη μετακόμισή της στο Λονδίνο.

Πηγές αναφέρουν ότι η 31 ετών τραγουδίστρια έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα με την 37χρονη Δούκισσα με αποτέλεσμα να γίνουν φίλες.

Μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για την μόδα και το στιλ, καθώς και την ανάγκη για τη διαφύλαξη της ιδιωτικής τους ζωής.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί μερικές φορές, αφού είχαν κοινούς γνωστούς, όταν η Μέγκαν δεν ήταν τόσο διάσημη όσο είναι σήμερα.

Η Δούκισσα του Sussex παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο του 2018 και μετακόμισε από την Αμερική στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Rihanna με τη σειρά της αιφνιδίασε τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε πρόσφατα ότι μένει μόνιμα στο Λονδίνο εδώ και ένα χρόνο.

Φαίνεται λοιπόν ότι η μικρή χιλιομετρική απόσταση έφερε κοντά τις δύο γυναίκες, οι οποίες είναι πλέον φίλες.

H νταντά και το  συμβόλαιο εμπιστευτικότητας

Στο μεταξύ η Δούκισσα του Sussex και ο σύζυγός της έγινε γνωστό ότι προσέλαβαν νταντά για το μωρό τους, τον μικρό Archie.

Σύμφωνα με την βιογράφο της βασιλικής οικογένειας, Katie Nicholl, η νταντά που θα φροντίζει τον μικρό γαλαζοαίματο, υπέγραψε ένα μακροσκελές συμβόλαιο εμπιστευτικότητας.

Η νταντά θα βοηθά στην ανατροφή του μικρού Archie, αλλά την κύρια φροντίδα του θα έχει η μητέρα του.

Η Δούκισσα έχει, βέβαια, δημιουργήσει “κακό προηγούμενο” με το προσωπικό καθώς μία σειρά από πολύ στενούς της βοηθούς έχουν παραιτηθεί από τότε που μπήκε στη βασιλική οικογένεια.