Δούκας και Δούκισσα του Sussex: Δεύτερο ταξίδι με ιδιωτικό jet
Κόσμος

Δούκας και Δούκισσα του Sussex: Δεύτερο ταξίδι με ιδιωτικό jet

Δούκας και Δούκισσα του Sussex: Δεύτερο ταξίδι με ιδιωτικό jet

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ναύλωσαν jet για να πάνε στην Ibiza και μια νέα είδηση κάνει το γύρο του κόσμου.

Και αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Sussexes μόλις την Τετάρτη ξαναναύλωσαν ιδιωτικό jet αυτή τη φορά για να μεταβούν στη γαλλική Νίκαια για τις διακοπές τους.

Ήδη κυκλοφόρησαν και οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές και δείχνουν το πριγκιπικό ζεύγος να αποβιβάζεται από το αεροσκάφος με τον γιο τους.

https://twitter.com/TrixieParson/status/1162889953384292358

Το ζεύγος έφθασε στη γαλλική πόλη καλεσμένο σε υπερπολυτελή βίλα πολυεκατομμυριούχου.

Για άλλη μια φορά ο πέλεκυς της κριτικής έπεσε βαρύς όχι μόνο για το κόστος της μετακίνησης που επιβαρύνει τους Βρετανούς φορολογούμενους όσο και για το γεγονός ότι είναι υποκριτικό ο Δούκας και η Δούκισσα να υπερασπίζονται το περιβάλλον και να ταξιδεύουν με τρόπο που το επιβαρύνει 7 φορές περισσότερο από ό,τι μία εμπορική πτήση.

Άλλωστε όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα υπάρχουν περισσότερες από 20 προγραμματισμένες πτήσεις για τη Νίκαια από το Λονδίνο κάθε Τετάρτη και θα μπορούσαν να είναι σε μία από αυτές.

Ουσιαστικά είναι η τρίτη φορά που ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν χρησιμοποιούν ιδιωτικό jet για τη μετακίνησή τους, αν βάλουμε μέσα το γεγονός ότι και η επιστροφή τους από την Ibiza έγινε με τον ίδιο τρόπο.