Δούκας και Δούκισσα του Sussex: Αποφάσισαν να δειπνήσουν σε… ταπεινή παμπ
Κόσμος

Δούκας και Δούκισσα του Sussex: Αποφάσισαν να δειπνήσουν σε… ταπεινή παμπ

Δούκας και Δούκισσα του Sussex: Αποφάσισαν να δειπνήσουν σε… ταπεινή παμπ

Άφησαν στην άκρη για λίγο το ακριβό lifestyle ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι πλέον “χώρισαν” οι δρόμοι τους με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge και ενώ το βρετανικό κοινό επαίνεσε τους Cambridges για την απόφασή τους να ταξιδέψουν με απλή πτήση για τις διακοπές τους, οι Sussexes φαίνεται ότι θέλησαν να πάρουν “το αίμα τους πίσω”.

Έτσι αποφάσισαν να δειπνήσουν σε μία εξοχική παμπ των 15 λιρών με τον Archie, την Rose & Crown στο Berkshire.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Daily Mail το ζεύγος πέρασε απαρατήρητο από τους άλλους πελάτες.

Η παμπ όπου δείπνησε το πριγκιπικό ζεύγος

Ο Harry ήπιε δύο ποτήρια μπίρας με το φαγητό του ενώ η Meghan προτίμησε νερό, με τους βασιλικούς σωματοφύλακες να στέκουν ακοίμητοι φρουροί στον χώρο.

Ένας επιχειρηματίας που εντόπισε το ζεύγος, μίλησε στην εφημερίδα The Sun και ανέφερε ότι κάθονταν σε σχετικά απομονωμένο τραπέζι.

“Η Meghan κρατούσε τον Archie την περισσότερη ώρα. Ο μικρός ήταν ένα κομμάτι μάλαμα, δεν τον άκουσα καθόλου να κλαίει όσο ήμουν εκεί. Κανένας δεν τους αναγνώρισε. Το προσωπικό σίγουρα ήξερε ποιοι είναι αλλά δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο στο σέρβις για να μη δώσουν στόχο”.

Η συγκεκριμένη παμπ όπως διαβάζουμε είναι ονομαστή για τα κυριακάτικα ψητά της (κοτόπουλο, χοιρινό, βοδινό) αλλά και vegeterian πιάτα.

Φαίνεται ότι το ζεύγος μάλλον έλαβε σοβαρά υπόψη του τις δημόσιες “κατηγορίες” περί υποκρισίας για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες και έκανε ένα βήμα να ξανακερδίσει την κοινή γνώμη.