David και Victoria Beckham: 20 χρόνια παντρεμένοι!
Κόσμος

David και Victoria Beckham: 20 χρόνια παντρεμένοι!

David και Victoria Beckham: 20 χρόνια παντρεμένοι!

Ο David Beckham και η σύζυγός του, Victoria, σήμερα συμπληρώνουν 20 χρόνια από την ημέρα που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ο σταρ του ποδοσφαίρου έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο David Beckham, λοιπόν, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram από την ημέρα του γάμου του με τη Victoria, το άλλοτε μέλος των Spice Girls, την κοινή τους πορεία αλλά και την οικογένειά τους.

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 1997, όταν η Victoria Beckham πήγε σ’ ένα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία αγωνιζόταν τότε ο David. Εκείνος της έκανε πρόταση γάμου στις 24 Ιανουαρίου 1998 σε ένα εστιατόριο και, τελικά, παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 1999. Κουμπάρος του ζευγαριού είναι ο -επίσης- ποδοσφαιριστής Gary Neville και ρόλο στην τελετή είχε και ο -τότε- νεογέννητος γιος του ζευγαριού, Brooklyn, ο οποίος είχε έρθει στον κόσμο στις 4 Μαρτίου.

Την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού συμπλήρωσε ο ερχομός άλλων τριών παιδιών. Ο Romeo γεννήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2002, ο Cruz στις 20 Φεβρουαρίου 2005 και η Harper στις 10 Ιουλίου 2011.

Δείτε την ανάρτηση του David Beckham

https://www.instagram.com/p/BzfKBhTBcLx/