Courtney Cox: Γιατί σταμάτησε να χρησιμοποιεί fillers;
Κόσμος

Courtney Cox: Γιατί σταμάτησε να χρησιμοποιεί fillers;

Courtney Cox: Γιατί σταμάτησε να χρησιμοποιεί fillers;

Για την απόφασή της να αποκτήσει μια πιο φυσική εμφάνιση στα 50 της μίλησε η Courtney Cox στο αμερικανικό People. Με αφορμή το ότι είναι πρέσβειρα γνωστής εταιρείας προϊόντων ομορφιάς, η “Μόνικα” από “Τα Φιλαράκια” εξήγησε γιατί πριν δύο χρόνια αποφάσισε να σταματήσει να χρησιμοποιεί fillers στο πρόσωπό της (τα λεγόμενα “ενέσιμα” επί το ελληνικότερο).

Μάλιστα αποφάσισε να “διαλύσει” τα ενέσιμα που είχε ήδη κάνει στο πρόσωπό της και πλέον αισθάνεται πολύ καλύτερα με τον εαυτό της και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ.

“Θα έλεγα πως είναι κοινό πράγμα να συμβαδίζεις με την ηλικία σου, ειδικά στο Hollywood. Πρέπει να αποδεχόμαστε ότι μεγαλώνουμε, όσο δύσκολο και να είναι” δήλωσε στο PEOPLE η Courtney Cox για την απόφασή της να σταματήσει να χρησιμοποιεί υαλουρονικά και ενέσιμα για τις ρυτίδες.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε σχετικά με αυτή την απόφαση, πως μεγαλώνοντας προσπαθούσε να διατηρηθεί με αυτές τις τακτικές, αλλά μια μέρα κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και συνειδητοποίησε πως δεν μοιάζει με τον εαυτό της.

“Αγκαλιάζω αυτό που είμαι και μεγαλώνω με όσα μου χάρισε ο Θεός και όχι με αυτά που προσπαθούσα να αλλάξω”, είπε η Cox.

“Είμαι σε ένα σημείο της ζωής μου που είναι πολύ εύκολο να νιώσω άνετα με το ποια είμαι, ποια έχω γίνει και ποια προσπαθώ να γίνω”, είπε η πρωταγωνίστρια της διαχρονικής σειράς, “Φιλαράκια”.