Christina Aguilera: Πρωτοχρονιά στην Times Square
Κόσμος

Christina Aguilera: Πρωτοχρονιά στην Times Square

Christina Aguilera: Πρωτοχρονιά στην Times Square

Η Christina Aguilera θα τραγουδήσει ζωντανά λίγα λεπτά πριν από την κάθοδο της κρυστάλλινης μπάλας που συμβολίζει την αλλαγή έτους στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Η εταιρεία Dick Clark Productions ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η Aguilera θα συμμετάσχει μαζί με τους Bastille, Dan and Shay και New Kids On The Block στον καθιερωμένο εορτασμό για την έλευση του Νέου Έτους και στην αντίστροφη μέτρηση που μεταδίδονται ζωντανά ως τηλεοπτικό σόου, που προβάλλεται από το ABC.

https://www.instagram.com/p/BrV1JB6hRwI/

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε τελευταία φορά στο σόου το 2007. Είναι η δεύτερη φορά που θα πάρουν μέρος οι New Kids και οι Bastille και η πρώτη εμφάνιση των Dan και Shay.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Ryan Seacrest θα παρουσιάσει το σόου και στην αντίστροφη μέτρηση θα είναι μαζί του η Jenny McCarthy.

Ο Post Malone θα κάνει την πρώτη εμφάνιση μετά τον ερχομό του Νέου Έτους.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές πριν από το Live, θα προβληθούν και εμφανίσεις τραγουδιστών που γυρίζονται από πριν σε στούντιο στο Los Angeles. Η Ciara θα είναι παρουσιάστρια και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος είναι οι Camila Cabello, The Chainsmokers, Halsey, Shawn Mendes, Charlie Puth και Weezer.

Πηγή: ΑΠΕ