Chris Martin: Χώρισε από την Dakota Johnson;
Κόσμος

Chris Martin: Χώρισε από την Dakota Johnson;

Chris Martin: Χώρισε από την Dakota Johnson;

Νέος χωρισμός φαίνεται πως ταράζει τα νερά της παγκόσμιας show biz, αφού -σύμφωνα με δημοσιεύματα- ο Chris Martin φέρεται να έχει χωρίσει από την επί δύο χρόνια σύντροφό του, Dakota Johnson.

Ο 42χρονος star των Coldplay, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, έχει εκμυστηρευθεί τον χωρισμό του στους φίλους τους και άνθρωπος του περιβάλλοντός του δήλωσε: «Συζητούσαν για αρραβώνα, αλλά τώρα λένε ότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, κάτι που ήταν πραγματική έκπληξη για όλους».

Ο Chris Martin άρχισε να βγαίνει με την 29χρονη Dakota Johnson, που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά ταινιών «50 αποχρώσεις του γκρι», από τα μέσα Οκτωβρίου του 2017, όταν και εθεάθησαν σε εστιατόριο σούσι.

Οι ίδιοι, σύμφωνα με πηγή κοντά στους δύο stars, περνούσαν ήρεμα τον χρόνο τους, κυρίως με τη συντροφιά φίλων στο σπίτι.

Τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν κατά την Ημέρα των Ευχαριστιών, όταν η Dakota Johnson βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με την πρώην σύζυγο του Chris Martin, Gwyneth Paltrow, και τα δύο παιδιά τους, τη 15χρονη Apple και τον 13χρονο Moses.