Lady Gaga: Χώρισε με τον Christian Carino;
Κόσμος

Lady Gaga: Χώρισε με τον Christian Carino;

Lady Gaga: Χώρισε με τον Christian Carino;

Οι φήμες περί χωρισμού της Lady Gaga με τον Christian Carino έχουν φουντώσει, ενώ ταυτόχρονα άλλα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για προετοιμασίες γάμου…

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το E!News, η σχέση της τραγουδίστριας με τον γνωστό ατζέντη περνάει κρίση και οι πληροφορίες λένε πως έχουν χωρίσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Χτες, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Gaga ανέβασε στο Instagram το νέο της τατουάζ και όχι κάποιο στιγμιότυπο με τον αρραβωνιαστικό της.

https://www.instagram.com/p/Bt375OflK2f/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι φήμες φούντωσαν περισσότερο λόγω της εμφάνισης της Lady Gaga στα βραβεία Grammy, όπου δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της, αξίας $ 400.000.

Άλλα ρεπορτάζ όμως δηλώνουν πως δεν υπάρχει κανένας χωρισμός, το ζευγάρι είναι καλά μαζί και μάλιστα σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Η αλήθεια είναι ότι “ξεσκονίζοντας” το Instagram της Lady Gaga δυσκολευτήκαμε να βρούμε κάποια φωτογραφία της με τον Carino.

Η Gaga είναι μαζί με τον Carino από τον Φεβρουάριο του 2017 και τον Οκτώβριο αρραβωνιάστηκαν.

Η pop star είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της ότι είναι εξαιρετικά περήφανος για την επιτυχία της.

Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η pop star βλέπει την καριέρα της στην υποκριτική να εκτοξεύεται με υποψηφιότητα για τα Όσκαρ, με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο A Star Is Born αλλά και 3 Grammy στην πρόσφατη απονομή.