Charlize Theron: Βραβεύτηκε στα 33α American Cinematheque Award
Κόσμος

Charlize Theron: Βραβεύτηκε στα 33α American Cinematheque Award

Charlize Theron: Βραβεύτηκε στα 33α American Cinematheque Award

Τα 33α American Cinematheque Award έλαβαν χώρα την Παρασκευή στην Καλιφόρνια και η διάσημη σταρ του Hollywood, Charlize Theron βραβεύτηκε για την προσφορά της στην Τέχνη.

Το βραβείο της “Αμερικανικής Ταινιοθήκης είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς διακρίσεις στον χώρο της υποκριτικής τέχνης και με το βραβείο αυτό, επιβραβεύεται μια «ρηξικέλευθη» καριέρα κατά τη διάρκεια της οποίας, η Νοτιοαφρικανή πρωταγωνίστρια δεν δίστασε να αντιταχθεί στην εντυπωσιακή εμφάνισή της για να υποδυθεί περίπλοκους και σκοτεινούς ρόλους.

Αξιοσημείωτη είναι η επιλογή της να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Monster, όπου ερμήνευσε τον ρόλο μιας ιερόδουλης, δολοφόνου κατά συρροή.

Για τη συγκεκριμένη δουλειά, φυσικά, βραβεύτηκε το 2004 με το Όσκαρ “Καλύτερης ηθοποιού”.

«Πρόκειται για την πλέον ρηξικέλευθη ηθοποιό με την οποία έχω ποτέ συνεργαστεί και πιθανόν το πλέον ρηξικέλευθο πρόσωπο το οποίο έχω ποτέ συναντήσει» δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελετής στο Μπέβερλι Χιλς, ο σκηνοθέτης Jason Reitman, ο οποίος έχει δουλέψει με την πανέμορφη ηθοποιό στις ταινίες “Περίπου ώριμη” και Tully.

«Είμαι συγκλονισμένη, έχω ανάγκη από ένα κοκτέιλ!», σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο, η Charlize Theron, αναφερόμενη στη βράβευσή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 44χρονη ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί στην ταινία Bombshell, που πραγματεύεται την πτώση του συνιδρυτή του τηλεοπτικού δικτύου Fox Ρότζερ Άιλς, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Πηγή: ΑΠΕ

Πηγή φωτογραφίας: Βackgrid