Charlie Sheen: Tα δίδυμα παιδιά του ζουν με τους παππούδες τους
Κόσμος

Charlie Sheen: Tα δίδυμα παιδιά του ζουν με τους παππούδες τους

Charlie Sheen: Tα δίδυμα παιδιά του ζουν με τους παππούδες τους

Εκπρόσωπος της Brooke Mueller, δήλωσε στο People, ότι η ηθοποιός εισήχθη οικειοθελώς σε κλινική απεξάρτησης στην Ανατολική Ακτή και βρίσκεται υπό τη φροντίδα ειδικών.

Η Mueller είναι η πρώην και τρίτη κατά σειρά σύζυγος του ηθοποιού Charlie Sheen και μαζί έχουν 2 δίδυμα αγόρια 10 χρονών, τον Bob και τον Max.

https://twitter.com/CharlieSheen365/status/1159554005220986880

Σύμφωνα με πηγή από το φιλικό περιβάλλον της μητέρας των δύο αγοριών, τα παιδιά της τα φροντίζουν οι παππούδες τους, όσο εκείνη δίνει τη μάχη της με τον χρόνιο εθισμό της στις ουσίες.

“Τα δίδυμα είναι πολύ καλά και μένουν με τους παππούδες τους αυτό το διάστημα. Η Brooke είναι στην κλινική αποτοξίνωσης τις τελευταίες εβδομάδες και τα πηγαίνει πολύ καλά”, ανέφερε η πηγή.

Τα νέα της εισαγωγής της σε κέντρο απεξάρτησης ήρθαν μετά το video που δημοσιοποίησε το Page Six, όπου η ηθοποιός ετοιμάζεται να καπνίσει κρυσταλλική μεθαδόνη μέσα σε ένα φορτηγάκι.

Στο συγκεκριμένο video η Mueller φαίνεται να είναι καθισμένη κάτω σε άσχημη κατάσταση και ζητά τον λόγο από αυτόν που την κινηματογραφεί, λέγοντας:

“Πώς θα ξυπνήσω αύριο και ποιος θα με πάει; Γι’ αυτό έπρεπε να είστε εσείς παιδιά. Νόμιζα ότι γι’ αυτό το κάνατε. Δεν θα μπορέσω να ξυπνήσω αύριο. Αυτό δεν καταλαβαίνετε. Δε θα μπορέσω να μπω στο αεροπλάνο. Τι κάνετε τώρα;”

Το Page Six έγραψε ότι το συγκεκριμένο video τραβήχτηκε τον Ιούλιο του 2018, όμως πηγή κοντά στην ηθοποιό ανέφερε στο People ότι έχει τραβηχτεί πριν από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η ηθοποιός που παλεύει με τον χρόνιο εθισμό της στις ουσίες, υποτροπίασε πριν από έναν μήνα.

Σημειώνεται ότι η Mueller έχει συλληφθεί στο Colorado το 2008 για κατοχή κοκαΐνης και στο Aspen το 2011 με την ίδια κατηγορία.