Cara Delevingne: “Είμαι περήφανη για την προσωπική μου ζωή”
Κόσμος

Cara Delevingne: “Είμαι περήφανη για την προσωπική μου ζωή”

Cara Delevingne: “Είμαι περήφανη για την προσωπική μου ζωή”

Σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στο περιοδικό Elle, το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός μίλησε για τη μετάβαση της από το μόντελινγκ στην υποκριτική, τις επιλογές της στην προσωπική της ζωή και τα νέα της πλάνα.

Για την προσωπική της ζωή

Η ηθοποιός που έχει σχέση με την ηθοποιό Ashley Benson δηλώνει πως “είμαι καλύτερα όταν είμαι ερωτευμένη. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα με κάποιον. Μπορεί να σημαίνει και απλά με τον εαυτό μου. Είναι απλά μαγικά, όταν δεν είσαι μόνος, όταν αντιμετωπίζεις τον κόσμο μαζί με κάποιον άλλο”.

H Cara επισήμανε επίσης πως δεν θέλει να κρατάει τόσο μυστική την προσωπική της ζωή “σαν να είναι κάτι που πρέπει να ντρέπομαι για αυτό ή να μην είμαι περήφανη”.

Από το μόντελινγκ στην υποκριτική

Η Cara Delevingne αποκάλυψε ότι στους πρώτους κινηματογραφικούς της ρόλους κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να αποτινάξει από πάνω της το μοντέλο και τα όσα είχε μάθει και συνηθίσει στην πολύχρονη καριέρα της.

https://www.instagram.com/p/B158cClFbAO/?utm_source=ig_web_copy_link

Μάλιστα είπε ότι σε έναν από τους πρώτους της ρόλους, στην ταινία Άννα Καρένινα, με την Keira Knightley, στην οποία εμφανίστηκε στον ρόλο της πριγκίπισσας Σοροκίνα, δεν μπορούσε με τίποτα να αγνοήσει τις κάμερες.

Έτσι, αν και δεν μιλούσε στην ταινία, ο σκηνοθέτης έπρεπε κάθε φορά να της θυμίζει ότι πρέπει να «σταματήσει να προσπαθεί να φαίνεται όμορφη».

«Το μόντελινγκ με γ@#@##  όταν πέρασα στην υποκριτική», δήλωσε το πρώην μοντέλο στο Elle UK magazine.  Εξήγησε ότι το να μην ποζάρει μπροστά στην κάμερα ήταν κάτι δύσκολο να μάθει.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα το έκανα. Στο μόντελινγκ πρέπει να ξέρεις όλη την ώρα που βρίσκεται η κάμερα, ενώ όταν παίζεις, αυτό πρέπει να το ξεχάσεις», είπε η Cara.

Αμφιφυλόφιλη νεράιδα σε τηλεοπτική σειρά

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν αρκετά χρόνια και η Delevingne τώρα παίζει στη νέα σειρά Carnival Row τον ρόλο μίας αμφιφυλόφιλης νεράιδας.

https://www.instagram.com/p/B1zUJ85lgQe/?utm_source=ig_web_copy_link

«Είναι πολλές διαφορετικές ιστορίες και πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες και πλάσματα», είπε.

«Είναι φτιαγμένο για geeks και φανατικούς και ανθρώπους που θέλουν να εμβαθύνουν σε έναν διαφορετικό κόσμο. Για να είμαι ειλικρινής, αν δεν είχα το σενάριο να διαβάσω, δεν είμαι σίγουρη ότι θα τα καταλάβαινα όλα από την αρχή», δήλωσε η ηθοποιός.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ