Britney Spears: Στα όρια της κατάρρευσης
Κόσμος

Britney Spears: Στα όρια της κατάρρευσης

Britney Spears: Στα όρια της κατάρρευσης

Η Britney Spears εισήχθη οικειοθελώς σε κλινική καθώς υποφέρει από σοβαρό ψυχολογικό στρες εξαιτίας της ασθένειας του πατέρα της.

Η 37χρονη τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχει καταρρεύσει στην ιδέα ότι ο πατέρας της μπορεί να μην τα καταφέρει να ξεπεράσει την άγνωστη ασθένεια από την οποία πάσχει.

Ο Jamie Spears υπέστη ρήξη εντέρου πριν αρκετούς μήνες και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μαραθώνια επέμβαση για να σωθεί η ζωή του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, όμως, ο Spears δεν κατάφερε να επανέλθει πλήρως.

Η Britney Spears μάλιστα τον Ιανουάριο με ένα post της ανακοίνωνε ότι διακόπτει τις εμφανίσεις της εξαιτίας της κακής υγείας του πατέρα της. Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι έπρεπε να επικεντρωθεί στην οικογένειά της αυτή τη φορά (και όχι στην καριέρα της).

https://www.instagram.com/p/BsOGMGIAXLe/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύμφωνα με το TMZ η Britney αντιμετωπίζει προβλήματα στο να διαχειριστεί τις ψυχολογικές επιπτώσεις από την ασθένεια του πατέρα της και σκοπεύει να μείνει ένα μήνα σε άγνωστη κλινική.

Η Britney με τον πατέρα της

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη δημόσια κατάρρευσή της το 2007 όταν κουρεύτηκε γουλί κάτι που την οδήγησε σε κλινική αποτοξίνωσης;