Bradley Cooper – Irina Shayk: Κοινή η κηδεμονία της κόρης τους
Κόσμος

Bradley Cooper – Irina Shayk: Κοινή η κηδεμονία της κόρης τους

Bradley Cooper – Irina Shayk: Κοινή η κηδεμονία της κόρης τους

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk φαίνεται ότι σε πρώτη φάση ξεκαθάρισαν το θέμα της κηδεμονίας της δίχρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, θα έχουν από κοινού την κηδεμονία της Lea De Seine.

Ο 44χρονος ηθοποιός και το 33χρονο μοντέλο που χώρισαν πριν από έναν μήνα συμφώνησαν όμως και τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους.

Η δίχρονη Lea De Seine

Έτσι, όπως αναφέρει το TMZ αυτός θα είναι η Νέα Υόρκη ώστε να μεγαλώσουν από κοινού την κόρη τους.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι ακολουθεί τη… σουηδική μέθοδο της ήρεμης και πολιτισμένης συμφωνίας για το χωρισμό τους και τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτόν.

Τόσο που όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους δεν έχουν καν συντάξει κάποια γραπτή συμφωνία για την κοινή κηδεμονία.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, έγινε ταυτόχρονα γνωστό ότι έχουν ήδη αποφασίσει για το πώς θα μεγαλώσουν την κόρη τους.

Αυτό που προκαλεί μια μικρή απορία είναι πώς θα καταφέρουν να μοιράσουν ακριβώς στη μέση τον χρόνο που περνούν με το παιδί δεδομένου ότι και οι δύο έχουν πολύ “βαριά” επαγγελματικά προγράμματα και αν αυτό θα παίξει κάποιον ρόλο στην κηδεμονία.

Επίσης είναι άγνωστο εάν ο Cooper σκοπεύει να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα της ζωής του και να περνά  λιγότερο χρόνο στο Λος Άντζελες όπου “τρέχουν” οι κινηματογραφικές του υποχρεώσεις.

Προς το παρόν, ο φακός καταγράφει πολύ τακτικά την Irina να κάνει βόλτες με την κόρη της στα πάρκα της Νέας Υόρκης και μάλιστα να επιλέγει να την ντύνει ασορτί με την ίδια.

Φωτογραφίες: Backgrid