Brad Pitt: Θα περάσει το καλοκαίρι με τα παιδιά του
Κόσμος

Brad Pitt: Θα περάσει το καλοκαίρι με τα παιδιά του

Brad Pitt: Θα περάσει το καλοκαίρι με τα παιδιά του

Oι σχέσεις του πρώην ζευγαριού Brad Pitt και Angelina Jolie, φαίνεται να εξομαλύνονται.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Sun αναφέρει ότι ο Brad Pitt θα περάσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού με τα 6 παιδιά του.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας, η πρωτοβουλία αυτή ανήκει στην Angelina Jolie, η οποία θα λείπει στο New Mexico, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας που σκηνοθετεί.

Η σχέση των δύο πρώην ήταν πολύ τεταμένη από όταν ακολούθησαν χωριστούς δρόμους το 2017 και ο 55χρονος ηθοποιός περνούσε ελάχιστο χρόνο με τα παιδιά του, γεγονός που τον στενοχωρούσε ιδιαίτερα.

Η πρωτοβουλία αυτή της Jolie εκλαμβάνεται ως χειρονομία καλής θέλησης από την μεριά του Brad Pitt, ο οποίος είχε αναγκαστεί πρόσφατα να δώσει εντολή στους δικηγόρους του να ζητήσουν να της επιβληθεί πρόστιμο επειδή ανέβαλε συνεχώς την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερε στην Sun:

“Αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα για τους ίδιους και για τα παιδιά τους που περνούσαν ελάχιστο χρόνο με τον Brad, μετά τον χωρισμό τους. Ο Brad δε θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένος. Τα παιδιά δεν θα έχουν μόνο την ευκαιρία να περάσουν χρόνο με τον πατέρα τους, αλλά και με τους παππούδες τους.

Ο Brad έχει καλέσει τους γονείς του, Jane και William, να μείνουν μαζί τους στην έπαυλή του στο Los Angeles, για να περάσουν χρόνο μαζί.”