Brad Pitt: Ταξίδι στο διάστημα με το trailer της ταινίας του
Κόσμος

Brad Pitt: Ταξίδι στο διάστημα με το trailer της ταινίας του

Brad Pitt: Ταξίδι στο διάστημα με το trailer της ταινίας του

Τον Brad Pitt στην ταινία Ad Astra εμπιστεύτηκε ο James Gray για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με το trailer της ταινίας να αφήνει πολλές υποσχέσεις!

Ο Brad Pitt στο νέο trailer αντιμετωπίζει μια «κρίση άγνωστου μεγέθους» και ελπίζει ο πατέρας του να ακούσει τις γαλαξιακές του ευχές και να επιστρέψει στη γη ασφαλής.

Ο νικητής Oscar έχει αναλάβει τον ρόλο του αστροναύτη Roy McBride και δεσμεύεται να κυνηγήσει τον πατέρα του, Tommy Lee Jones, ο οποίος χάθηκε πριν από δύο δεκαετίες σε μια διαπλανητική εκδρομή με σκοπό την αναζήτηση εξωγήινης ζωής στον Ποσειδώνα.

Το trailer ξεκινάει με τον McBride,  ο οποίος στέλνει μήνυμα από τα αστέρια, ζητώντας από τον πατέρα του να κάνει γνωστή την παρουσία του. Μέσα από την αναζήτηση, ο ίδιος μπλέκει σε ένα επικίνδυνο μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του ηλιακού συστήματος. Και ο μπαμπάς του ενδέχεται να είναι εκείνος που το έχει προκαλέσει.

«Πιστεύουμε ότι ο πατέρας σας μπορεί να εμπλέκεται», λέει κάποιος στον McBride, ενώ ένας άλλος χαρακτήρας (που παίζεται από τον Donald Sutherland) προσθέτει:

«Η εξερεύνηση δεν είναι πάντα ευγενής. Πρέπει να διατηρήσουμε την πιθανότητα να κρυφτεί ο πατέρας σου από εμάς».

Η Liv Tyler, ο Jamie Kennedy και η ηθοποιός Ruth έχουν επίσης ρόλο στην ταινία, η οποία αναμένεται στη μεγάλη οθόνη στην Αμερική, στις 20 Σεπτεμβρίου.