Η τηλεοπτική Batwoman είναι gay
Κόσμος

Η τηλεοπτική Batwoman είναι gay

Η τηλεοπτική Batwoman είναι gay

Είναι επίσημο. Έρχεται η Batwoman στη μικρή οθόνη. Το δίκτυο κυκλοφόρησε έναν πιλότο με τη Ruby Rose στον ρόλο της Batwoman, σε κείμενα της Caroline Dries και παραγωγό τον Greg Berlanti.

Στη δημιουργία του πιλότου θα συμβάλει και ο σκηνοθέτης David Nutter βραβευμένος με Emmy για το Game of Thrones, ο οποίος είχε βοηθήσει για τους πιλότους του Flash και του Arrow.

Ο Berlanti με την πιθανή μεταφορά της Batwoman στη μικρή οθόνη σπάει ακόμα ένα στεγανό, καθώς θα είναι η πρώτη σειρά υπερήρωα όπου η πρωταγωνίστρια είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλη αλλά και ο ρόλος ο ίδιος απεικονίζει μία gay γυναίκα.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CW στην περιγραφή της σειράς αναφέρει: «Η Kate Can (Rose) οπλισμένη με πάθος για κοινωνική δικαιοσύνη βγαίνει στους δρόμους του Gotham ως Batwoman, ανοιχτά λεσβία και άρτια καταρτισμένη μαχήτρια δρόμου, σε μία πόλη που ψάχνει απελπισμένα έναν σωτήρα, η Cate πρέπει να ξεπεράσει τους δαίμονες της πριν γίνει το σύμβολο ελπίδας του Gotham».

Σε δημοσκόπηση του Hollywood Reporter το 85% (περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι) ψήφισαν υπέρ της προβολής της σειράς Batwoman.

Πηγή: ΑΠΕ