Ashton Kutcher: H απάντησή του στη Demi Moore για όσα του καταλογίζει
Κόσμος

Ashton Kutcher: H απάντησή του στη Demi Moore για όσα του καταλογίζει

Ashton Kutcher: H απάντησή του στη Demi Moore για όσα του καταλογίζει

Είναι γεγονός ότι το νέο βιβλίο της Demi Moore, Inside Out, είναι κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικό και δεν υπάρχει μέρα που να μη δίνει υλικό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Μέσα από αυτό έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το βιασμό της ηθοποιού από φίλο της μητέρας της,  στην τρυφερή ηλικία των 15 και για την εξάρτησή της από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ως  απόρροια αυτής της τραυματικής εμπειρίας.

Έχουμε μάθει ακόμα για την αποβολή της όταν ήταν 6 μηνών έγκυος στο παιδί του Ashton Kutcher, για την επιθυμία του ηθοποιού να φέρνουν κι άλλους συντρόφους στο κρεβάτι τους και για τις απιστίες του.

Η 56χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει ότι το βιβλίο της αυτό είναι η προσπάθειά της να απελευθερωθεί και να τα βρει με τον εαυτό της.

Κι ενώ όλοι διαβάζουν τις εξομολογήσεις της 56χρονης σταρ, όλοι αναρωτιούνταν ποια θα ήταν η αντίδραση του πρώην συζύγου της o οποίος είναι πλέον παντρεμένος με τη Mila Kunis.

Ο Kutcher δεν άντεξε άλλο λοιπόν την κριτική που του ασκείται μέσω των social media και έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα του καταλογίζει η Demi Moore.

Έγραψε λοιπόν: “Ήμουν έτοιμος να δημοσιεύσω ένα πολύ σαρκαστικό tweet.

Όμως είδα τοn γιο μου, την κόρη  μου και τη γυναίκα  μου και το διέγραψα”.

Ο εξαγριωμένος ηθοποιός  ωστόσο δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Δημοσίευσε και τον αριθμό του κινητού του, ζητώντας  να του στείλει μήνυμα  όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια.

“Όποιος θέλει να μάθει την αλήθεια, ας μου στείλει μήνυμα”.