Arnold Schwarzenegger: Ο γιος του πρωταγωνιστεί σε ταινία τρόμου
Κόσμος

Arnold Schwarzenegger: Ο γιος του πρωταγωνιστεί σε ταινία τρόμου

Arnold Schwarzenegger: Ο γιος του πρωταγωνιστεί σε ταινία τρόμου

Ο Patrick Schwarzenegger, γιος του Arnold Schwarzenegger και της Maria Shriver πρωταγωνιστεί στην ταινία τρόμου/θρίλερ Daniel Isn’t Real.

Στην ταινία βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μπράιαν ΝτεΛιου, In This Way I Was Save, ο ηθοποιός υποδύεται τον Daniel,  φίλο – αποκύημα φαντασίας που τρομοκρατεί τον Miles Robbins (Lucas).

Ο Miles Robbins ενσαρκώνει έναν προβληματικό πρωτοετή στο κολέγιο, τον Lucas, που βιώνει ένα βίαιο οικογενειακό τραύμα και για να αντιμετωπίσει την κατάσταση επαναφέρει στο προσκήνιο τον φανταστικό φίλο των παιδικών του χρόνων, τον Ντάνιελ.

Εξαιρετικά χαρισματικός στην αρχή ο Daniel κάνει το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσει τον Lucas να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, προτού τα πράγματα πάρουν μία άσχημη τροπή και ο Lucas βρεθεί στα όρια της λογικής, καθώς χάνει τον έλεγχο του νου και της ψυχής του.

“Ο Daniel έπρεπε να είναι ένας απίστευτα όμορφος και χαρισματικός νεαρός άνδρας, ο οποίος είναι επίσης μοχθηρός και ο ηθοποιός έπρεπε να αναδείξει όλα τα μυστικά και τα μυστήρια που αποκαλύπτονται για τον χαρακτήρα. Ο Patrick έχει τα απίστευτα γονίδια και αυτοπεποίθηση και τεχνικές γνώσεις για την κάμερα που του επιτρέπει να είναι ελεύθερος και περίεργος και σέξι”, δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας στο Entertainment Weekly.

Ο γιος του ηθοποιού και πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια. Arnold Schwarzenegger και της δημοσιογράφου, συγγραφέα, Maria Shriver της δυναστείας των Κένεντι, Patrick, εργάστηκε ως μοντέλο και σε ηλικία 15 ετών είχε τη δική του σειρά ενδυμάτων. Ο πρώτος του ρόλος σε ταινία ήταν μαζί με την Bell Thorn στο ρομαντικό δράμα “Midnight Sun” το 2018.

Το “Daniel Isn’t Real” προβλήθηκε στο φετινό South by Southwest Festival και αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται σε κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Δεκεμβρίου του 2019.

Πηγή: ΑΠΕ