Ariana Grande: Ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της μέσω Twitter
Κόσμος

Ariana Grande: Ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της μέσω Twitter

Ariana Grande: Ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της μέσω Twitter

H Ariana Grande ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με μία ομοφοβική διαμαρτυρία, φεύγοντας από την συναυλία της στην Atlanta.

Συγκεκριμένα, οι θαυμαστές της βγαίνοντας από το State Farm Arena μετά το τέλος της συναυλίας, αντίκρισαν δύο άντρες διαδηλωτές που κρατούσαν ένα πανό με την σημαία του Ουράνιου Τόξου (Pride), έχοντας διαγράψει την λέξη Pride (Υπερηφάνεια).

Σε video που δημοσίευσαν θαυμαστές της στο Twitter, ο ένας από τους δύο διαδηλωτές μιλούσε στους παρευρισκόμενους λέγοντάς τους ότι ‘λατρεύουν έναν ψεύτικο Θεό’.

Σε άλλο video φαίνεται να πετάνε ένα αναψυκτικό σε έναν διαδηλωτή, λέγοντάς του: “Αυτά παθαίνει όποιος είναι ομοφοβικός.”

H νεαρή τραγουδίστρια η οποία είναι υπέρμαχος της LGBTQ (ΛΟΑΤΚΙ) κοινότητας, τόνισε την αγάπη και την υποστήριξή της προς τους θαυμαστές της, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, σχολιάζοντας:

“Έχω στενοχωρηθεί, αλλά δεν έχω ξαφνιαστεί καθόλου από αυτό. Λυπάμαι πάρα πολύ για τον κάθε θαυμαστή μου που αντιμετώπισε όλο αυτό. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.”

Από την άλλη, υποστήριξε τον… μοναχικό διαμαρτυρόμενο, τονίζοντας το γεγονός ότι ήταν μόνο ένας κόντρα σε όλους. “Ήταν τόσο μόνος του. Είστε όλοι τόσο αγαπητοί και ασφαλείς.”

Η Ariana Grande θα πρωταγωνιστήσει στην συναυλία υπέρ του Pride που θα πραγματοποιηθεί στο Manchester της Αγγλίας, στις 25 Αυγούστου. Δήλωσε λοιπόν για την επερχόμενη εμφάνισή της:

“H LGBTQ (ΛΟΑΤΚΙ) κοινότητα με έχει στηρίξει τόσο πολύ καθ ‘ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Η σχέση που έχω με τους LGBTQ (ΛΟΑΤΚΙ) θαυμαστές, φίλους και μέλη της οικογένειας μου, με κάνουν πολύ χαρούμενη. Θέλω να υποστηρίξω αυτήν τη κοινότητα και να γιορτάσω μαζί της, ανεξάρτητα από την δική μου ταυτότητα ή την ‘ταμπέλα’ που ο κόσμος βάζει σε εμένα.