Ariana Grande: «Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι ακόμα εδώ»
Κόσμος

Ariana Grande: «Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι ακόμα εδώ»

Ariana Grande: «Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι ακόμα εδώ»

Η Ariana Grande, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της περιοδείας της Sweetener World Tour, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στο Instagram. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως είναι ευγνώμων που βρίσκεται ακόμα εδώ.

Η τραγουδίστρια που πρόσφατα έσπασε ρεκόρ των Beatles στο Billboard, έγραψε: «Είμαι έτοιμη να αρχίσω την τρίτη μου περιοδεία και είμαι βουτηγμένη στα συναισθήματά μου. Θέλω να σας πω πόσο ευγνώμων είμαι για τη ζωή μου, τους ανθρώπους σε αυτήν, για τα θετικά και τις προκλήσεις, για το γέλιο και τον πόνο, για τις φιλίες ζωής που έκανα (και αυτό συμπεριλαμβάνει και τη φιλία μου με όλους εσάς)».

Η Ariana Grande, επίσης, ανέφερε: «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Δεν γνωρίζω καν τι θα βγει με αυτή την ανάρτηση, αλλά είμαι απλά ευγνώμων που είμαι ακόμα εδώ, αλλά και ενθουσιασμένη για να σας δω. Πιθανόν θα κλάψω πολύ. Οι φίλοι μου, εσείς και η μουσική σώσατε πραγματικά τη ζωή μου και αλλάξατε τα πάντα γύρω».

Η νεαρή τραγουδίστρια κατέληξε ως εξής: «Ακόμα αναρρώνω αλλά αισθάνομαι πολύ ελαφρύτερη και νομίζω ότι θα είναι πραγματικά μια τόσο όμορφη περίοδος. Ευχαριστώ τον Θεό που το κάνουμε αυτό. Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα έκανα και θέλω να ξέρετε πόσο ευγνώμων είμαι».

https://www.instagram.com/p/BufJrSFFU2q/?utm_source=ig_web_copy_link