Ariana Grande: Η σέξι φωτογραφία της για τα γενέθλιά της
Κόσμος

Ariana Grande: Η σέξι φωτογραφία της για τα γενέθλιά της

Ariana Grande: Η σέξι φωτογραφία της για τα γενέθλιά της

Η Ariana Grande, σήμερα, έχει τα γενέθλιά της και κλείνει τα 26 της χρόνια. Η τραγουδίστρια με τους 158 εκατομμύρια followers στο Instagram ευχαρίστησε με τον δικό της σέξι τρόπο για τις ευχές τους.

Συγκεκριμένα, η Ariana Grande δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία έχει επιλέξει ένα μαύρο κοντό φόρεμα και, μάλιστα, την εμφάνισή της συμπληρώνουν δυο αυτιά στο κεφάλι. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Άλλος ένας χρόνος γύρω από τον ήλιο και αυτή φορά αυτά τα αυτιά. Είμαι ευγνώμων για τις ευχές και για τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι τη ζωή».

Η Ariana Grande, πρόσφατα, σε ένα άκρως συναισθηματικό ξέσπασμά της είχε γράψει -μεταξύ άλλων- σε μια ανάρτηση στο Instagram: «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια. Δεν γνωρίζω καν τι θα βγει με αυτή την ανάρτηση, αλλά είμαι απλά ευγνώμων που είμαι ακόμα εδώ, αλλά και ενθουσιασμένη για να σας δω. Πιθανόν θα κλάψω πολύ. Οι φίλοι μου, εσείς και η μουσική σώσατε πραγματικά τη ζωή μου και αλλάξατε τα πάντα γύρω».

Δείτε την ανάρτησή της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

another year around the sun n she still wearing these fuckin ears. grateful for the love and for the people i get to share this life with. and thank u for the birthday wishes. 🙂 p.s. i changed into an xxxl hoodie minutes after this was taken, don’t worry.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις