Angelina Jolie: Υπαναχωρεί στο θέμα των παιδιών
Κόσμος

Angelina Jolie: Υπαναχωρεί στο θέμα των παιδιών

Angelina Jolie: Υπαναχωρεί στο θέμα των παιδιών

H Angelina Jolie και o Brad Pitt  εθεάθησαν σε δικηγορικό γραφείο στο Λος Άντζελες και μάλιστα δύο φορές την τελευταία εβδομάδα.

Ο λόγος της συνάντησής τους έχει να κάνει με τα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί, με την τελευταία συνάντηση τους να διαρκεί τρεις ώρες.

Τους δυο τους μάλιστα απαθανάτισε ο φακός του «Who», στο Beverly Hills, με το Us Weekly να αναφέρει: «Αυτό είναι μέρος της συνεχιζόμενης διαδικασίας τους να διευθετήσουν λεπτομέρειες για τα παιδιά και το διαζύγιο”.

Όπως όλα δείχνουν, η Jolie υπαναχώρησε στο θέμα των παιδιών και δέχεται την κοινή κηδεμονία τους με τον πρώην σύζυγό της.

Θα είναι ένα σημαντικό βήμα προόδου για το διάσημο πρώην ζεύγος ύστερα από δύο χρόνια διαμάχης για το σχετικό θέμα.

Διαζύγιο με… ροζέ κρασί

Την ίδια στιγμή, το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να δραστηριοποιείται μαζί στο οινοποιείο τους, το Miraval, από το οποίο μάλιστα θα κυκλοφορήσει το δεύτερο ροζέ κρασί, Studio By Miraval.

https://www.instagram.com/p/BtOfmJQHHXn/?utm_source=ig_web_copy_link

Μάλιστα δεν έχουν σκοπό να κλείσουν τη επιχείρηση, καθώς σχεδιάζουν στο μέλλον να το… περάσουν στα παιδιά τους, ώστε να το δουλέψουν εκείνα.

«Έχουν μακροπρόθεσμα πλάνα και μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο vintage ροζέ με τα ονόματά τους», ανέφερε ο διευθύνων του οινοποιείου.