Η Angelina Jolie διέβαλε τον Brad Pitt στον Pax
Κόσμος

Η Angelina Jolie διέβαλε τον Brad Pitt στον Pax

Η Angelina Jolie διέβαλε τον Brad Pitt στον Pax

Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, μπορεί να πουν άσχημα πράγματα στα παιδιά τους, ο ένας για τον άλλον. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Angelina Jolie και του Brad Pitt.

Η Angelina Jolie φέρεται να είπε στον 15χρονο υιοθετημένο γιο της, Pax, ότι ο πατέρας του, Brad Pitt, δεν ήθελε ποτέ να τον υιοθετήσει κι ότι εκνευρίστηκε όταν έκανε την αίτηση υιοθεσίας. Μια αποκάλυψη, που έβλαψε σε μεγάλο βαθμό τη σχέση του Brad Pitt με τον γιο του. Ο ίδιος ο ηθοποιός υποστηρίζει ότι ουδέποτε είχε αντίρρηση με την υιοθεσία αυτή. Εκείνο που τον προβλημάτιζε, ήταν ο τρόπος που θα μπορούσε να ενσωματωθεί ο 3χρονος, τότε, Pax στην οικογένεια, καθώς δεν μιλούσε αγγλικά και η βιολογική κόρη του ζευγαριού, Shiloh, είχε μόλις συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της.

Αυτό είχε προκαλέσει τριγμούς στη σχέση της Angelina Jolie και του Brad Pitt, καθώς η πρωταγίστρια του Maleficent φαίνεται να καθησύχασε τον σύζυγό της λέγοντας πως «ο Pax τη χρειάζεται πιο πολύ από τη Shiloh». Εκείνο το περιστατικό λίγο έλειψε να φέρει τον χωρισμό (από τότε), αλλά ο Brad Pitt τελικά έμεινε και στήριξε τη σύντροφό του.

Το διαζύγιο και η επιμέλεια των παιδιών

Το πολύκροτο διαζύγιο είχε απασχολήσει όσο κανένα άλλο τα ΜΜΕ. Παρά την ανακοίνωση του χωρισμού, οι δικαστικές λεπτομέρειές του δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Ωστόσο, η Angelina Jolie ήθελε αρχικά να έχει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, με τον Brad Pitt να ζητά την από κοινού κηδεμονία. Τελικά, μόλις πριν από μερικές ημέρες, υπεγράφη φιλική συμφωνία για το θέμα, που βασίζεται σε συστάσεις που έγιναν από ειδικό, σύμφωνα με τη δικηγόρο της Angelina Jolie.

Οι όροι της φιλικής συμφωνίας είναι «εμπιστευτικού χαρακτήρα για να προστατευθούν καλύτερα τα συμφέροντα των παιδιών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωσή της. Σε κάθε περίπτωση, μετά από αυτή την εξέλιξη, το ζευγάρι δεν θα βρεθεί αντιμέτωπο στα δικαστήρια, σε μια δίκη που επρόκειτο να αρχίσει στις 4 Δεκεμβρίου στο Λος Άντζελες.