Alice Cooper: “Όταν θα έρθει η ώρα, θα φύγουμε μαζί”
Κόσμος

Alice Cooper: “Όταν θα έρθει η ώρα, θα φύγουμε μαζί”

Alice Cooper: “Όταν θα έρθει η ώρα, θα φύγουμε μαζί”

Ο Alice Cooper, o θρύλος της ροκ μουσικής, ήξερε πάντα να σοκάρει με το θέαμα που παρουσίαζε στις συναυλίες του.

Ο 71 ετών τραγουδιστής όμως είναι κι ένας άκρως ενδιαφέρον συντευξιαζόμενος, αφού διαθέτει απίστευτο χιούμορ και πάντα έχει ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθεί από την εποχή που έκανε παρέα με τον Jim Morrison, τον Jimmy Hendrix και τον Keith Moon.

Στην τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα Mirror, ο Cooper αποκάλυψε ότι έχει κάνει συμφωνία με τη σύζυγό του, Sheryl Goddard, να πεθάνουν μαζί καθώς δεν θα μπορούσαν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον.

Ο αεικίνητος τραγουδιστής στα 71 του χρόνια μίλησε για τον ευτυχισμένο γάμο του με την 61 ετών σύζυγο του, ο οποίος μετρά 43 χρόνια.

Είπε μάλιστα πως είναι παντρεμένος με το καλύτερο κορίτσι του κόσμου και πως ποτέ δεν έχουν απατήσει ο ένας τον άλλον.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Έχουμε κάνει συμφωνία. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουμε ο ένας χωρίς τον άλλον.

Ό,τι και να γίνει, θα είμαστε μαζί. Πάντα λέγαμε ότι δεν θα υπάρξει διάστημα κατά το οποίο ο ένας θα θρηνήσει τον άλλον. Όταν θα έρθει η ώρα, θα φύγουμε μαζί.”

O Alice Cooper με τη σύζυγό του, Sheryl (Abaca Press)

Ο Alice παντρεύτηκε την Sheryl, η οποία ήταν χορεύτρια στις συναυλίες του, το 1976 και έχουν μαζί 3 παιδιά, την Calico, τη Sorona και τον Dashiel.

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο, λέγοντας:

“Παντρευτείτε την κοπέλα με την οποία είστε ερωτευμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μην παντρεύεστε απλώς την κοπέλα που αγαπάτε.”

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Alice Cooper είναι ακόμα ερωτευμένος με το κορίτσι που ερωτεύτηκε πριν από 44 χρόνια και πως πήρε πολύ σοβαρά τα λόγια του ιερέα τη μέρα που τους πάντρεψε, λέγοντάς τους: “Μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος”!