Adele: Έχει μείνει… μισή μετά τον χωρισμό της!
Κόσμος

Adele: Έχει μείνει… μισή μετά τον χωρισμό της!

Adele: Έχει μείνει… μισή μετά τον χωρισμό της!

Η Adele πήγε στη συναυλία των Spice Girls στο Wembley στο Λονδίνο, για να παρακολουθήσει το αγαπημένο συγκρότημα της παιδικής της ηλικίας.

Eκεί φωτογραφήθηκε με τα μέλη  του συγκροτήματος και η αλήθεια είναι πως έκλεψε την παράσταση, αφού ήταν εμφανώς αδυνατισμένη και έδειχνε να έχει φοβερή αυτοπεποίθηση μπροστά στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you for coming to celebrate with us last night @adele we love you!!! ✌ #SpiceWorld2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spice Girls (@spicegirls) στις

Φαίνεται πως το διαζύγιο από τον επί 3 χρόνια σύζυγό της, Simon Konecki, έκανε καλό στην τραγουδίστρια, αφού την κινητοποίησε να κάνει θετικές αλλαγές στη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31 ετών Adele, κάνει μαθήματα pilates  με την σύζυγο του τραγουδιστή, Robbie Williams και φίλη της, Ayda Field.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας, ανέφερε στην εφημερίδα Sun: “Η Adele βγαίνει και διασκεδάζει κι αυτή είναι η προτεραιότητά της αυτή την στιγμή, πέρα από το να είναι η μητέρα του Angelo. Λατρεύει το νέο πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο ακολουθεί και αποδίδει καρπούς. Είναι μπόνους το ότι έχει χάσει και βάρος. Οι φίλοι της χαίρονται που τη βλέπουν χαλαρή και έχουν μόνο ευχάριστα συναισθήματα για εκείνη. Έχει μία νέα οπτική της ζωής.”

Η Adele λοιπόν φαίνεται πως έχει μπει στην λίστα των διασήμων που λατρεύουν την γυμναστική pilates, κάποιοι εκ των οποίων είναι η Jennifer Anniston, η Kate Winslet και η Μadonna.