15 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δείτε
Κόσμος

15 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δείτε

15 χριστουγεννιάτικες ταινίες που πρέπει να δείτε

Αυτές οι μέρες εκτός από ιδανικές για εξόδους και οικογενειακά τραπέζια (με πολύ φαγητό) είναι ιδανικές και για binge watching χριστουγεννιάτικων ταινιών. Ετοιμάσαμε μια λίστα με τις 15 πιο χαρακτηριστικές ταινίες όλων των εποχών. Από κλασικές αγαπημένες και κινούμενα σχέδια, μέχρι και ταινίες για… μεγαλύτερα παιδιά.

Οι κλασικές

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το φιλμ It’s a Wonderful Life και το Miracle on 34th Street. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες που δεν είναι εκεί, όπως η αγαπημένη της Catherine Zeta Jones, White Christmas. Ο λόγος είναι ότι προσπαθήσαμε να είναι όσο πιο περιεκτική γίνεται.

Τα κινούμενα σχέδια

Οι ταινίες κινουμένων σχεδίων δεν είναι μόνο για παιδιά. Γι’ αυτό κι οι ταινίες της λίστας είναι τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους. Αν μία είναι που ξεχωρίζει, είναι το The Rise of the Guardians για τον πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό του Άγιου Βασίλη με τα απίθανα τατουάζ στα χέρια, αλλά και τον ρόλο του Jack Frost ως ρυθμιστή των εξελίξεων.

Οι ταινίες για μεγάλα παιδιά

Δεν είναι μόνο το Bad Santa μια ταινία για μεγαλύτερα «παιδιά», αλλά και το φιλμ The Night Before, που έχει εμπνευστεί ένας από τους πιο «χύμα» τύπους του Hollywood, ο Seth Rogen. Αν δεν το έχετε δει, βάλτε το στη “must-see” λίστα σας για στιγμές απείρου γέλιου.

Αυτές είναι οι 15 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών: