Σαρμπέλ: “Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έπεσα σε κατάθλιψη”
TV Gossip

Σαρμπέλ: “Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έπεσα σε κατάθλιψη”

Σαρμπέλ: “Μετά τον θάνατο του πατέρα μου έπεσα σε κατάθλιψη”

Την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, έπειτα από 8 χρόνια έκανε ο Σαρμπέλ, ανήμερα της γιορτής του Φώτη Σεργουλόπουλου, ο οποίος τον κάλεσε στο Shamon Club σε ένα Live βγαλμένο από τα παλιά…

https://www.instagram.com/p/BsYud3Qg9X1/

Ο καλλιτέχνης μίλησε στη “Φωλιά των Κου κου” αποκαλύπτοντας πως έπαθε κατάθλιψη όταν έχασε τον πατέρα του, πριν από δυο χρόνια. Αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που έφυγε από την Ελλάδα και άφησε την καριέρα του στο τραγούδι για να μετακομίσει στο Λονδίνο. “Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω, είχα κουραστεί, ήταν λίγο μετά τη Eurovision” τόνισε ο καλλιτέχνης που είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό το 2007.

Από τραγουδιστής, επιχειρηματίας

Στη βρετανική πρωτεύουσα ο Σαρμπέλ βρήκε τη δική του γη της επαγγελίας, αφού πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Ήμουν στην Αγγλία και δεν ασχολήθηκα με το ελληνικό τραγούδι αυτά τα χρόνια. Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις, είμαι ιδιοκτήτης, ενοικιάζω χώρους σε επιχειρήσεις, σπίτια, πολυκατοικίες…” σημείωσε.

Ο θάνατος του πατέρα του

Ο θάνατος του πατέρα του, του στοίχισε πολύ και του πήρε πολύ καιρό να συνέλθει. “Μετά τη Eurovision αρρώστησε ο πατέρας μου και δυστυχώς τον έχασα πριν από δύο χρόνια. Τα είδα όλα και δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα αρχίσω να κλαίω και δεν θέλω. Μετά το θάνατό του έπαθα κατάθλιψη. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει Θεός, ήθελα να ξέρω που έχει πάει ο πατέρας μου» είπε συγκινημένος ο  καλλιτέχνης με καταγωγή από τον Λίβανο και την Κύπρο.

Εν συνεχεία, αφού εξέφρασε την χαρά του και την πεποίθηση του πως η Τάμτα θα τα καταφέρει πολύ καλά εκπροσωπώντας την Κύπρο στην φετινή Eurovision, είπε πως θα ξαναπήγαινε στον συγκεκριμένο μουσικό διαγωνισμό μόνο με ένα καλό τραγούδι.

Αναφερόμενος στα προσωπικά του, πάντως, ο Σαρμπέλ μπορεί να είπε πως δεν θα κάνει παιδιά, ωστόσο πέρα από επιχειρηματίας είναι και καλός σύζυγός. Ξέρει μάλιστα και να μαγειρεύει κι αυτό χάρη στη Βέφα Αλεξιάδου. Όπως λέει, έχει γίνει άσσος στην κουζίνα μαθαίνοντας τα μυστικά της γαστρονομίας από την τηλεμαγείρισσα. Η γυναίκα του, Ελπίδα, δεν έχει χρόνο να μαγειρεύει, λόγω βεβαρημένου φόρτου εργασίας, οπότε για το φαγητό φροντίζει ο Σαρμπέλ.

Δείτε τις δηλώσεις του στην εκπομπή: