Τιμολέων Διαμαντής: “Θέλω να κερδίσει το MasterChef η Σπυριδούλα”
Συνεντεύξεις

Τιμολέων Διαμαντής: “Θέλω να κερδίσει το MasterChef η Σπυριδούλα”

Τιμολέων Διαμαντής: “Θέλω να κερδίσει το MasterChef η Σπυριδούλα”

Λίγες ώρες πριν αρχίσει ο μεγάλος τελικός του MasterChef, ο νικητής του περσινού κύκλου, Τιμολέων Διαμαντής, δίνει τα προγνωστικά του στο Znews για το ποιος θα κερδίσει το βραβείο.

Μανώλης και Σπυριδούλα έφτασαν δίκαια στον τελικό; Ποιος πιστεύεις ότι θα κερδίσει το MasterChef;

“Και οι δυο άξιζαν πάρα πολύ να βρεθούν μέχρι τον τελικό. Ο Μανώλης ήταν ο πρώτος που έκανε αντιγραφή πιάτου, είχε πάρει από νωρίς την ‘κρυάδα’ και είχε δείξει από νωρίς ό,τι μπορεί να τα καταφέρει. Από την άλλη, είναι φίλη μου η Σπυριδούλα, που το θέλει πάρα πολύ από την αρχή, το θέλει περισσότερο απ’ όλους. Είναι 50-50 τα πράγματα, αλλά ας το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο. Είδα, χθες, πως ο Μανώλης δεν έβγαλε κάποια πράγματα, αλλά θέλω να περιμένω και την υπόλοιπη αντιγραφή γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν. Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι γιατί και οι δυο το αξίζουν εξίσου”.

Ποιος θα ήθελες να κερδίσει;

“Η Σπυριδούλα είναι φίλη μου και θα ήθελα λίγο περισσότερο να το κερδίσει εκείνη. Όλα τα παιδιά τα συμπαθώ εξίσου και μιλάμε. Και πέρσι ήταν αμφίρροπα τα πράγματα, αν θυμάσαι”.

Θεωρείς πως ο Χρήστος θα άξιζε να βρίσκεται στον τελικό; Αρκετός κόσμος νομίζει πως η Σπυριδούλα ευνοήθηκε…

“Για να έφτασαν και οι δυο εκεί πέρα, είναι άξιοι. Από την τετράδα και μετά άξιζαν να είναι στον τελικό όλοι, αλλά όλα είναι θέλημα Θεού. Όπως έφτασα εγώ, έφτασαν τώρα τα δυο παιδιά. Πιστεύω το αξίζουν και οι δυο λοιπόν”.

Είναι, όμως, απόφαση των κριτών, γι’ αυτό και σε ρώτησα…

“Άλλα πράγματα βλέπει ο κόσμος κι άλλα οι κριτές. Οι τηλεθεατές βλέπουν μόνο εικόνα, οι κριτές δοκιμάζουν τη γεύση και ξέρουν να κρίνουν καλύτερα”.

Με τη Σπυριδούλα γνωριζόσασταν από πριν, είχατε δουλέψει μαζί;

“Ναι, δουλέψαμε μαζί το καλοκαίρι του 2015”.

Θέλεις, δηλαδή, ο τίτλος να πάει στον Βόλο και πάλι και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef;

“Ναι, γιατί όχι; Θα ήταν ωραία να έχουμε στον Βόλο το δυο στα δυο και, επίσης, να δούμε για πρώτη φορά γυναίκα νικήτρια, δεν το έχουμε ξαναδεί”.

Ποιον θέλει για νικητή του MasterChef η Ιωάννα Μπουρλόκα;