Στέλιος Κρητικός: Μιλάει στο Znews για το νέο του ξεκίνημα
Συνεντεύξεις

Στέλιος Κρητικός: Μιλάει στο Znews για το νέο του ξεκίνημα

Στέλιος Κρητικός: Μιλάει στο Znews για το νέο του ξεκίνημα

Πετύχαμε τον Στέλιο Κρητικό στον δρόμο την ώρα που έπαιρνε τα παιδιά του για το σχολείο και κλέψαμε λίγο από το χρόνο του για να μας μιλήσει για τον Μάρκο Σεφερλή, το Survivor (ως πρώην παίκτης του ριάλιτι) αλλά και το νέο του ξεκίνημα με τη δική του σχολή Θεάτρου και Χορού.

“Ας κρίνουμε το παιχνίδι μετά από λίγο καιρό”

Του ζητήσαμε να μας πει πώς βλέπει το φετινό Survivor.

“Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και κυρίως χωρίς τραυματισμούς. Είδα τα πρώτα επεισόδια και πρέπει να πω ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς να κρίνουμε αν το παιχνίδι θα είναι καλύτερο ή χειρότερο από πέρσι ή πρόπερσι.

Όλοι οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τον ρόλο τους μέσα στο παιχνίδι και αυτό δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Ας έχουμε υπομονή και ας κρίνουμε το παιχνίδι και τα παιδιά μετά από λίγο καιρό”, μας είπε.

«Με τον Μάρκο έχουμε καιρό να τα πούμε»

Ο Στέλιος Κρητικός υπήρξε για χρόνια συνεργάτης και συμπρωταγωνιστής του Μάρκου Σεφερλή, όμως έχει καιρό να μιλήσει μαζί του.

«Με τον Μάρκο έχουμε καιρό να τα πούμε», είπε στο Znews και συνέχισε σχολιάζοντας όσα συνέβησαν γύρω από το όνομα του Σεφερλή το τελευταίο διάστημα:

«Νομίζω ότι τελικά ο χρόνος λειτούργησε υπέρ όλων. Και οι ηθοποιοί τελικά δεν έχασαν τη δουλειά τους και ο Μάρκος ανέβασε τη δική του παράσταση και ο καθένας έχει βρει τον δρόμο του».

Σχετικά με το αν στα σχέδιά του είναι να συνεργαστεί ξανά με τον κ. Σεφερλή, ο Στέλιος Κρητικός απάντησε: «Αυτή τη στιγμή έχω ρίξει όλο το βάρος στη σχολή μου και στις θεατρικές παραστάσεις που ανεβάζουμε εκεί και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου να κάνω κάτι άλλο».

Kastel: Θέατρο, χορός, μουσική, ζωγραφική

Ο Στέλιος Κρητικός δραστηριοποιείται πλέον σε έναν χώρο δικό του, μαζί με την γυναίκα του στο Παλαιό Φάληρο. Το Kastel (έχει πάρει το όνομα του αρχικά γράμματα του ζευγαριού), είναι μια σχολή στην οποία διδάσκονται από θέατρο μέχρι pole dancing, ενώ υπάρχει αίθουσα για θεατρικές παραστάσεις.

Η σύζυγος του Στέλιου, η Κάτια, επί τω έργω στη σχολή

Η σύζυγος του Στέλιου, η Κάτια, επί τω έργω στη σχολή

«Είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα, διδάσκω κι εγώ  μέσα στη σχολή, ενώ η γυναίκα μου είναι έχει αναλάβει το κομμάτι του χορού», εξήγησε ο Στέλιος Κρητικός.

Ο Στέλιος διδάσκει υποκριτική στο Kastel

Ο Στέλιος διδάσκει υποκριτική στο Kastel

Όσον αφορά τα παιδιά του και ειδικότερα τον μεγάλο γιο του, αποκάλυψε στο Znews:

«Ο Μιχαήλ Άγγελος, όπως και ο Άρης, αλλά και η Κόμισσα κάνουν μαθήματα στη σχολή, όμως αύριο (5/2), ο μεγάλος μου γιος μπαίνει φαντάρος, οπότε θα κάνει ένα διάλειμμα».

Ο Στέλιος με την μικρή κόρη του, Κόμισσα στη σχολή

Ο Στέλιος με την μικρή κόρη του, Κόμισσα στη σχολή

Περιοδεία στα σχολεία και νέα παράσταση

Προς το παρόν, ο Στέλιος Κρητικός κάνει περιοδεία στα σχολεία με την παράσταση «Δον Κιχώτης», ενώ από τις 3 Μαρτίου σκηνοθετεί μια παράσταση οικολογικού χαρακτήρα, με τίτλο «Τα κάναμε θάλασσα», η οποία θα παίζεται κάθε Κυριακή στο «Kastel».

https://www.instagram.com/p/BtWlnZcA7Rz/?utm_source=ig_web_copy_link

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό που συμβαίνει στο Kastel. Φιλοξενούμε πολλές παραστάσεις, ενώ παράλληλα ανεβάζουμε και τις δικές μας, μαζί με τους μαθητές και τους δασκάλους».