Η Ολυμπία του Power of Love στο Znews: “Το φετινό παιχνίδι είναι Big Brother”!
Συνεντεύξεις

Η Ολυμπία του Power of Love στο Znews: “Το φετινό παιχνίδι είναι Big Brother”!

Η Ολυμπία του Power of Love στο Znews: “Το φετινό παιχνίδι είναι Big Brother”!

Την Ολυμπία Κουκουρίκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of Love. Η γοητευτική Θεσσαλονικιά κέρδισε μεγάλη μερίδα των fans του ριάλιτι, όταν ζήτησε να ψηφιστεί προς αποχώρηση για να ζήσει τον έρωτά της με τον Ίον, εκτός παιχνιδιού.

Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο Znews για την εμπειρία της από το παιχνίδι, τον χωρισμό της με τον Ίον, τις στημένες ενέργειες των παικτών, τις κλίκες, τους τσακωμούς και ό,τι έζησε μέσα στους 2μισι μήνες παρουσίας της στο ριάλιτι αγάπης.

https://www.instagram.com/p/BvAPbPkBpFU/?utm_source=ig_web_copy_link

Το βλέπεις πλέον το παιχνίδι;

Το βλέπω πολύ λίγο κάνοντας ζάπινγκ όταν είμαι σπίτι.

Δεν σου λείπει καθόλου δηλαδή;

Όχι, καθόλου. Πιστεύω πως ό,τι γίνεται εκεί μέσα είναι στοχευμένο. Επίσης δεν μου άρεσε να κάθομαι, είμαι υπερκινητική και επίσης θέλω να υπάρχει καλό κλίμα.

Και στημένα;

Ναι, οι παίκτες δρουν μεμονωμένα πάντα, θεωρώ όμως πως ό,τι κάνουν είναι στημένο για να πάνε τελικό.

Η παραγωγή εμπλέκεται σε αυτό;

Μπορεί η παραγωγή να πετάει σπόντες, αλλά ποτέ δεν μας είπε τι να κάνουμε.

Το μυαλό όλων δηλαδή είναι στον τελικό και τίποτα άλλο;

Ναι, πιστεύω πως αυτό ισχύει.

Εσύ βγήκες για να ζήσεις τον έρωτά σου εκτός παιχνιδιού, όμως και μετά το έκανε και η Ιόλη.

Τουλάχιστον δίνω το καλό παράδειγμα και μετά ακολουθούν. Το έκανα και αυτό βγήκε πολύ καλά προς τον κόσμο και αυτό μου έκανε πολύ καλό. Με στηρίζουν όλοι. “Ε, αφού έπιασε στην Ολυμπία γιατί να μην το κάνω κι εγώ, λοιπόν;” σκέφτηκε.

Τους είδα έξω, μου φάνηκαν πολύ ερωτευμένοι ο Άλεξ με την Ιόλη. Με κάποια γεγονότα όμως στο παιχνίδι δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω. Κρατώ μικρό καλάθι, δεν πιστεύω κανέναν. Κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια έξω. Ήρθαν Αθήνα να μείνουν μαζί.

Για τον χωρισμό της Νέρτζη με τον Παύλο τι έχεις να πεις;

Μου έκανε εντύπωση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χώρισαν γιατί πήγαιναν για τελικό φουλ.

Εσύ προς το τέλος ήσουν πιο κοντά στη Νέρτζη. Δεν είχες καταλάβει κάτι;

Είχαν απομακρυνθεί. Δεν ήταν τόσο φλογερό όσο στην αρχή. Πιστεύω πως κουράστηκαν γιατί είναι από αρχή μαζί και δεν είχαν τι να παρουσιάσουν στον κόσμο.

Δε νομίζω να ήταν στημένη η σχέση, απλώς συνήθισαν και κουράστηκαν μαζί.

Είναι και οι δυο παίκτες που έχουν τον τελικό και το έπαθλο ως κορυφαίο στόχο;

Έτσι νομίζω, ποιος δεν θα ήθελε να πάει εκεί που έφτασαν τα παιδιά;

https://www.instagram.com/p/BvuCKe3BnLM/

Πώς σχολιάζεις τον τσακωμό του Παύλου με τη Νέρτζη;

Εγώ το είχα πει πως δεν πιστεύω σε φιλίες εντός παιχνιδιού, γιατί όλοι έχουν μπει για το έπαθλο. Είναι παράλογο να θεωρείς φίλο κάποιον που τον ξέρεις έναν μήνα. Φιλία είναι μια πάρα πολύ ιερή λέξη για εμένα. Δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ κανέναν εκεί μέσα, το έχω πει και στην Κατερίνα που ήμασταν τόσο κοντά.

Θεωρείς ότι ο Παύλος είναι ο παίκτης που θέλει περισσότερο απ’ όλους να πάει τελικό;

Ναι, εννοείται. Γιατί να μη θέλει; Τζόνι και Παύλος το θέλουν πιο πολύ απ΄όλους εκεί μέσα. Δεν πιστεύω πως θα μαλώσουν αυτοί ποτέ. Είναι σύμμαχοι.

Πώς βλέπεις που φέτος δεν υπάρχουν τόσα ζευγάρια, αλλά κυριαρχεί η ίντριγκα; Μήπως και εσύ απηύδησες;

Ναι, ισχύει αυτό. Δεν με “χάλασε” καθόλου που έφυγα. Έπρεπε να φύγω εκείνη την περίοδο. Είχα πάρει αυτό που ήθελα, λίγη δημοσιότητα. Αρχικός μου στόχος ήταν ο ένας μήνας, αλλά έκατσα 2μισι μήνες. Προς το τέλος βαρέθηκα. Αυτό που λένε ότι άλλαξα κλίκα για να μείνω μέσα δεν ισχύει καθόλου, απλά είχα βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια από συγκεκριμένα άτομα.

Για ποιον “χτυπάει η καμπάνα”;

Ρένια, Ζένια ήμασταν πολύ κοντά στην αρχή. Όλη ημέρα και το βράδυ στο δωμάτιο. Με κούρασαν που έλεγαν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Εμένα μου αρέσει η μοναξιά μου. Ήθελα την ησυχία μου και έμεινα με τη Ραφαέλα μετά, έτσι κόλλησα με τα άλλα κορίτσι μετά.

Τι ακριβώς σε κούρασε δηλαδή; Το ότι έλεγαν για τις άλλες κοπέλες;

Όλο αυτό το πράγμα ναι. Αυτές λέγανε “α, η Άννα είπε εκείνο, να πούμε και ‘μεις εκείνο” κλπ. Το μόνο κακό στο φετινό POL είναι ότι μένουμε σε ξενοδοχείο σε δωμάτιο ανά 2,3 άτομα μαζί. Πέρσι τα παιδιά έμεναν στο σπίτι κανονικά όλοι μαζί. Δεν μπορούσαν να στήσουν πηγαδάκια, δεν κοιμόντουσαν χώρια. Έκαναν όντως ζευγάρια. Φέτος είναι Big Brother. Το φετινό κάστινγκ δεν είναι ωραίο. Δεν υπάρχουν ωραίοι άνδρες, εγώ όταν μπήκα γελούσα με όλους. Άμα έμπαινα πέρσι θα έλεγα 3,4 ότι μου αρέσουν.

https://www.instagram.com/p/BvAPbPkBpFU/

Με την Ίον χωρίσατε; Πώς προέκυψε ο χωρισμός;

Ναι έχουμε χωρίσει. Από πλευράς μου έληξε γιατί πιστεύω πως δεν ταιριάζουμε τελικά. Έξω καθημερινά είναι αλλιώς τα πράγματα.

Εσύ θυσίασες τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι όμως για να ζήσεις τη σχέση σου με τον Ίον εκτός παιχνιδιού.

Το θυσίασα, γιατί αν δεν έφευγα θα ήμουν ακόμα μέσα. Δεν μετάνιωσα που έφυγα μαζί του, γιατί ήταν γραφτό να γίνει έτσι. Στεναχωρήθηκα γιατί είχα υψηλές προσδοκίες από τον Ίον. Ίσως είχε δίκιο τελικό ο κόσμος που μου έλεγε ότι με χρησιμοποιεί για το παιχνίδι κι ότι δεν θα αλλάξει εκτός παιχνιδιού. Αυτό που είπε ο Ίον για την απόσταση δεν ισχύει, γιατί εγώ θα ερχόμουν ούτως ή άλλως Αθήνα, αν και μου αρέσουν τα δύσκολα.

Ήθελε να ‘χει ταίρι για να μείνει στο παιχνίδι δηλαδή;

Έχω αρχίσει να το πιστεύω, γιατί όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο κι αυτός δεν επικοινωνεί μαζί σου, όσο εγωιστής και να είναι, τότε επιβεβαιώνει κάποιες σκέψεις σου.

Τις πρώτες ημέρες σας έβλεπα να είστε καλά μαζί.

Και στην Αθήνα που ήμασταν εγώ τον τραβούσα. Ήταν θερμός, αλλά σαν χαρακτήρας είναι πολύ εσωστρεφής, θα ήθελε γενικά να τον τραβάω κάπου και θα με κούραζε σίγουρα αυτό. Είναι καταπληκτικό παιδί με φοβερή ψυχή, για παρέα είναι ό,τι πρέπει. Δεν τα βρήκαμε στο ερωτικό αλλά δεν πειράζει.

Δηλαδή τώρα εσύ δεν θέλεις να γυρίσεις με τίποτα στο παιχνίδι;

Όχι, με τίποτα. Και στην αρχή έλεγα για ψήφους το έκανα για τον Ίον που ανεβάζαμε μαζί. Μου έλεγε αυτός να μπούμε μαζί, αλλά πάλι δεν θα βλεπόμασταν. Και τηλέφωνο να με έπαιρναν δεν θα πήγαινα πίσω. Οι κανόνες είναι κανόνες εκεί, δεν θα βλεπόμασταν τόσο πολύ.

https://www.instagram.com/p/BtJtTdCBeO3/?utm_source=ig_web_copy_link

Η δημοσιότητα ήταν αυτό που ήθελες;

Και η εμπειρία επίσης. Ήθελα να κάνω κι εγώ τηλεόραση. Δεν ξέρω αν θα με βοηθήσει αυτό στο μέλλον. Δεν έχω κάποια πρόταση αξιόλογη. Θέλω να φύγω σεζόν στη Μύκονο. Έχω σπουδάσει τουριστικά και θα ήθελα να ξαναπάω στο νησί.

Δεν μιλάς με κανένα από το παιχνίδι;

Με τη Λένια που είμαστε μαζί τώρα έξω. Και λίγο με τον Βασίλη Χαλκιά με μηνύματα.

Πώς βλέπεις που Ρένια, Ζένια μιλάνε πλέον με Νέρτζη;

Η Ζένια μπήκε τελείως αλλαγμένη. Δεν είχε με κανέναν θέμα μετά.

https://www.instagram.com/p/BvSlEaKhWSF/

Είναι στρατηγική αυτό;

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί. Μπορεί και να είναι. Αν μπορούσες να μπεις στο μυαλό των παικτών θα άλλαζε πολύ η γνώμη σου.

Η Κατερίνα μετέφερε τις ειδήσεις για τη Ρεγγίνα. Πώς σου φάνηκε; Είναι άτομο που θα διαβάλλει κάποιο άλλο άτομο; Σε ρωτάω γιατί ο Παύλος ήταν πρώην της.

Όχι με τίποτα. Η Κατερίνα είναι καλόψυχη. Στεναχωριέται με τα προβλήματα των άλλων. Έκλαιγε μαζί μου όταν χώρισε με τον Ίον. Είναι η μόνη άξια που θέλω να δω τελικό. Δεν έχει στόχο το έπαθλο, τόσο πολύ.

Ζευγάρι δεν έκανε, κι ας είχε ευκαιρίες…

Γιατί είναι αληθινή σαν εμένα. Δεν μπορεί να προσποιηθεί με τίποτα.

Πώς βλέπεις που είναι κοντά στη Νέρτζη;

Η Κατερίνα μου είπε πως έχει καταλάβει την ψυχή της Νέρτζη. Μου είπε ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος κι ότι την παρεξηγούν πολύ.

Ο Βασίλης Σαντριάς είχε κατηγορηθεί πολύ, ότι δημιουργεί εντάσεις…

Δεν νομίζω, ο Βασίλης μπορεί να είχε καταλάβει ποιος εκεί μέσα έχει έναν ρόλο και ήθελε να τον ξεσκεπάσει.

Η Άννα γιατί δεν κάνει σχέση; Μήπως όντως έχει κάτι εκτός παιχνιδιού;

Δεν νομίζω να έχει κάτι απ’ έξω.

Και η Ρένια έχει κατακτήσεις αλλά δεν έχει κάνει νέα σχέση, επίσης.

Η Ρένια είναι κάτι άλλο.

Γιατί; Έχει στόχο τον τελικό μόνο;

Ε, ναι, τι άλλο στόχο να έχει; Να βρει άνδρα από το POL; Καμία μας δεν μπήκε για να βρει άνδρα εκεί, τώρα αν προέκυψε κάτι είναι άλλο πράγμα. Όπως έγινε με εμένα. Μη σου πω πως είμαι η μόνη που ερωτεύτηκε ειλικρινά εκεί μέσα.

Έληξε όμως…

Δεν μου πάει σαν γυναίκα να τραβάω τον άλλον και να τον κυνηγάω. Είμαι απόλυτη και οξύθυμη πολλές φορές στις σχέσεις μου. Το προσπάθησα, αλλά όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα που του τα λες πολλές φορές, τότε κουράζεσαι.

https://www.instagram.com/p/BvwpUzcBkrB/