Η Νάταλι Θάνου αποκαλύπτει στο Znews τι συνέβη με τη Eurovision
Συνεντεύξεις

Η Νάταλι Θάνου αποκαλύπτει στο Znews τι συνέβη με τη Eurovision

Η Νάταλι Θάνου αποκαλύπτει στο Znews τι συνέβη με τη Eurovision

Η Νάταλι Θάνου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της. Το πρώην μοντέλο έχει αφοσιωθεί τα τελευταία 5 χρόνια στον μονάκριβο γιο της, Άρη, τον οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Το Znews επικοινώνησε μαζί της, με αφορμή το νέο της τραγούδι, με τίτλο All Again, το οποίο παραλίγο να έφτανε μέχρι το Τελ Αβίβ για τη φετινή Eurovision. Αυτό το τραγούδι σηματοδοτεί το restart της στον επαγγελματικό τομέα.

https://www.instagram.com/p/BuHUsztBROd/

Και λέμε restart, διότι πέρα από το Natali’s Blog, το τελευταίο διάστημα είχε αφοσιωθεί πλήρως στο παιδί της. Μάλιστα, όταν επικοινωνήσαμε μαζί της, την πετύχαμε στην παιδική χαρά με τον μικρό Άρη να παίζει. Όπως μας είπε, είναι συνεχώς μαζί της και την ακολουθεί σχεδόν παντού.

https://www.instagram.com/p/Bt35PJXh1QY/

Το παιδί η πρώτη της προτεραιότητα

Νάταλι, τι κάνεις, πού σε πετυχαίνουμε τώρα;

Είμαι τέλεια. Βρίσκομαι στην παιδική χαρά με τον γιο μου.

Πώς είναι ο ρόλος της μητέρας; Είσαι συνέχεια με τον Άρη;

Είναι υπέροχο πράγμα να είσαι μαμά. Απολαμβάνω κάθε στιγμή. Είμαστε συνέχεια μαζί, δεν τον αποχωρίζομαι ποτέ. Να φανταστείς θα πάω σε λίγο κομμωτήριο και θα τον πάρω μαζί μου. Είμαστε παντού μαζί και μου αρέσει.

Έχει καταλάβει πως η μαμά του είναι διάσημη; Του αρέσει που σε ακολουθεί παντού, ακόμα και σε επαγγελματικές υποχρεώσεις;

(σ.σ. γελάει) Του αρέσει, ναι. Δεν γκρινιάζει και δείχνει να το ευχαριστιέται. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί.

https://www.instagram.com/p/Bt3y08uBCy_/

Παρότι 5 χρονών, έχεις καταλάβει σε ποιον μοιάζει σαν χαρακτήρας;

Είναι πολύ χαρισματικός, τρυφερός και ένα πολύ γλυκό παιδί. Εμφανισιακά μοιάζει λίγο περισσότερο στον πατέρα του (σ.σ. Δημήτρη Καρέλα). Σαν χαρακτήρας έχει πάρει και από τους δυο μας. Είμαι κι εγώ αρκετά ευαίσθητη, μάλλον αυτό το έχει πάρει από εμένα.

Η επιστροφή της στα μουσικά πράγματα

Επιστρέφεις δισκογραφικά με νέο τραγούδι.

Είχα κάνει μια παύση στην καριέρα μου, γιατί ως μαμά ήθελα να αφοσιωθώ στο παιδί μου. Τώρα χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στη μουσική με ένα πολύ ωραίο κομμάτι. Είναι το τέταρτο single στην Ελλάδα, έχω και ένα στη Σερβία. Μου έκανε μια πρόταση η δισκογραφική εταιρία Polymusic. Άκουσα το τραγούδι και μου άρεσε γιατί έχει ένα δυνατό dance beat με ανατολίτικα vibes, κάτι που αρέσει στον κόσμο. Το κομμάτι είναι σε ελληνική και αγγλική εκδοχή.

https://www.instagram.com/p/BuBk4uthhDu/

Θα κάνεις και video clip;

Ναι, το γυρίσαμε στη Βοϊδοκοιλιά. Είχα παγώσει, γιατί ήμουν με μαγιό. Θα βγει ωραίο όμως. Τη σκηνοθεσία του clip έχει αναλάβει ο Ιάκωβος Πανουργιάς. Είναι ένας νέος, ταλαντούχος σκηνοθέτης, όπως και όλα τα παιδιά του team. Το clip βρίσκεται στο μοντάζ και σύντομα θα κυκλοφορήσει.

https://www.instagram.com/p/Bt-9aoGBj2b/

Το κεφάλαιο “Eurovision”

Πώς προέκυψε η απόπειρα για τη Eurovision και γιατί δεν ευδοκίμησε η προσπάθεια;

Η εταιρεία μού είχε πει εξαρχής πως θα το στείλουμε στη Eurovision. Το γνώριζα, μα δεν το κάναμε καθαρά για αυτόν τον σκοπό. Το κάναμε γιατί μας άρεσε και θέλαμε να το κυκλοφορήσουμε. Από κει και πέρα το στείλαμε σαν πρόταση, αλλά τελικά επιλέχθηκε άλλη κοπέλα.

Στεναχωρήθηκες που δεν επέλεξαν εσένα για να εκπροσωπήσεις τη χώρα μας;

Όχι, διότι δεν το έκανα μόνο για τη Eurovision. Βλέπω ότι έχει απήχηση το κομμάτι και μου αρέσει αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν πρόλαβα να νιώσω το θέμα της Eurovision. Δεν απογοητεύτηκα. Με πάνε κάποια γεγονότα εκεί που πρέπει και δεν μετανιώνω για τίποτα.

Πώς σου φαίνεται η εκπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής, Κατερίνα Ντούσκα;

Την έψαξα την κοπέλα, μόλις έμαθα ότι θα πάει Eurovision. Είναι πολύ καλή με ωραία φωνή και μακάρι το κομμάτι να είναι καλό και να πάμε καλά φέτος.

Ποια η γνώμη σου για την Τάμτα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο;

Το κομμάτι δεν πρόλαβα να το ακούσω. Την ξέρω την Τάμτα, είναι πάρα πολύ καλή πάνω στη σκηνή και πιστεύω πως μπορεί να πάει πολύ καλά.

Θα ξαναδήλωνες συμμετοχή για τη Eurovision; Θέλεις να πας;

Ναι, αυτό είναι το όνειρο κάθε καλλιτέχνη. Όποιος το αρνείται, το κάνει για άλλους λόγους. Μου αρέσει η Eurovision.

Με το blog σου πώς τα πας;

Συνεχίζω κανονικά. Μου άρεσε από μικρή να γράφω. Ασχολούμαστε με ό,τι αφορά τη γυναίκα. Μόδα, παιδιά, ταξίδια, shopping. Είναι το πάθος μου. Μου αρέσει πολύ να εκφράζομαι μέσα από το blog μου.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=t2eWAl3TiIg]