Η Κατερίνα Στικούδη στο Znews: “Εμπνέομαι από τις κριτικές με εμπάθεια”
Συνεντεύξεις

Η Κατερίνα Στικούδη στο Znews: “Εμπνέομαι από τις κριτικές με εμπάθεια”

Η Κατερίνα Στικούδη στο Znews: “Εμπνέομαι από τις κριτικές με εμπάθεια”

Μέσα από το αυτοκίνητο και καθ’ οδόν για τις πρόβες της στο live του Σταυρού του Νότου, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε στις ερωτήσεις μας τόσο για το Your Face Sounds Familiar, τον έγγαμο βίο της με τον Βαγγέλη Σερίφη, τη μεταμόρφωσή της σε Vanilla Ice την Κυριακή και πώς αντιδρά στις σκληρές κριτικές.

Ο λόγος που είπε “ναι” στο YFSF

“Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ το να γίνομαι ένας άλλος άνθρωπος κάθε εβδομάδα, αλλά περνάω φανταστικά. Μου αρέσει που λέω τραγούδια που δεν θα έλεγα ποτέ σε μια άλλη φάση της ζωής μου. Δοκιμάζω τα όρια μου και πειραματίζομαι. Ο λόγος που πήγα στο YFSF είναι η μεγάλη επιπέδου παραγωγή, το project, οι συμπαίκτες μου και το γεγονός πως μπορώ να τραγουδώ κι άλλα πράγματα νιώθοντας ασφάλεια από το show”.

Ο γάμος με τον Βαγγέλη Σερίφη

“Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Περνούσα ήδη καλά και συγκατοικούσα εδώ και χρόνια με τον Βαγγέλη. Απλά κάναμε ένα ωραίο πάρτι για να το θυμόμαστε” είπε η Κατερίνα Στικούδη, ενώ για το αν βοηθά τον Βαγγέλη στη μαγειρική η απάντησή της ήταν ξεκάθαρα “όχι”, παρότι στο Instagram της είχε πει πρόσφατα ότι έχει ταλέντο στη μαγειρική.

https://www.instagram.com/p/BtduAZ9iuVd/

“Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν”

Κατά καιρούς έχει δεχθεί ουκ ολίγα πυρά στο διαδίκτυο για τα τραγούδια της. Μάλιστα είχε κάνει και σχετικό βίντεο κλιπ και τραγούδι, το “Ενθάδε Κείται”. Μετά τη νίκη της στο YFSF υποδυόμενη τη Δήμητρα Γαλάνη έλαβε πολλά κολακευτικά σχόλια.

Όπως μας είπε η ίδια δεν έψαχνε για δικαίωση, ούτε προσπαθεί να πείσει κανέναν. “Δεν ψάχνω δικαίωση, δε με ενδιαφέρουν οι κόντρες. Με νοιάζει που μας βλέπει ο κόσμος. Δεν κατηγορώ κανέναν. Εγώ εμπνέομαι ακόμα και από τις αρνητικές κριτικές με εμπάθεια” μας είπε.

Δείτε το βίντεο με όσα μας είπε:

https://streamable.com/99zly