«Καταπέλτης» ο Ίον στο Znews: «Στο Power of Love ο ένας πάει να φάει τον άλλον»
Συνεντεύξεις

«Καταπέλτης» ο Ίον στο Znews: «Στο Power of Love ο ένας πάει να φάει τον άλλον»

«Καταπέλτης» ο Ίον στο Znews: «Στο Power of Love ο ένας πάει να φάει τον άλλον»

Ο Ίον ή κατά κόσμον Γιάννης Γεωργίου ήταν από τους πρώτους παίκτες του φετινού Power of Love. Μετά από τρεις μήνες παρουσίας ο διαγωνιζόμενος βρέθηκε εκτός παιχνιδιού. Δεκαπέντε ημέρες μετά την αποχώρησή του, το Znews τον συνάντησε στο κέντρο της Αθήνας και μίλησε για όσα έζησε, αλλά και για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι.

https://www.instagram.com/p/BsGnzpkHOn3/?utm_source=ig_web_copy_link

Πώς μπήκες στο παιχνίδι;

Πριν μπω είχα δουλειά, αλλά δεν μπορώ να πω πως ήμουν καλά επαγγελματικά και συναισθηματικά. Το παιχνίδι το είδα σαν μια extreme εμπειρία, για να ξεχαστώ και να κάνω κάτι διαφορετικό.

Ήσουν περίπου 3 μήνες μέσα και τώρα 15 ημέρες εκτός. Πώς ήταν η εμπειρία σου στο POL;

Παρόλο που είχε τα καλά και τα κακά, ήταν και είναι από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Μπορεί να ξαναμπώ μέσα.

Ποια ήταν καλά;

Μοιάζει με πενταήμερη με μεγάλη διάρκεια. Γνωρίζεις νέα άτομα, με κάποια θα κάνεις παρέα, στα ρεπό περνάς πολύ ωραία. Ακόμη και στα γυρίσματα ήταν ωραία, γιατί είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Τα κακά που δεν θέλεις να θυμάσαι;

Το χειρότερο είναι πως ο κόσμος δεν έχει δει πολλή αγάπη από τους παίκτες. Οι ρίξεις που είχαμε μεταξύ μας…. το πέρασα κι εγώ αυτό όταν είχα έρθει σε ρήξη με τον Παύλο, είχα δείξει μια πλευρά του εαυτού μου που δεν ήταν ωραία να τη δει ο κόσμος.

https://www.instagram.com/p/Bs6clm9hxEq/?utm_source=ig_web_copy_link

Με ποια παιδιά κρατάς επαφή;

Από τα παιδιά που είναι μέσα με τον Μπιλ, τον Βασίλη Χαλκιά, παρότι είχαμε απομακρυνθεί λίγο. Υπήρχε λόγος, αλλά λόγω παιχνιδιού τον έχω δικαιολογήσει. Για να κάτσει στο παιχνίδι κάποιος έχει δική του στρατηγική. Με στεναχώρησε που με απομακρύνθηκε. Ο Βασίλης δεν το έχει παραδεχθεί, τώρα μιλάμε, θα βρεθούμε όταν ξανάρθει Ελλάδα να τα λύσουμε.

Πιστεύεις ότι μέσα υπάρχουν συμμαχίες δηλαδή κι όχι φιλίες;

Ξεκάθαρα, ναι.

Πιστεύεις ότι υπάρχουν fake ζευγάρια και τσακωμοί; Παίζει ρόλο η παραγωγή;

Η παραγωγή όχι, από μόνοι μας ό,τι κάνουμε. Κάποιοι πριν από το γύρισμα έχουν στο μυαλό τους τι θα κάνουν στο γύρισμα.

Και στις ψηφοφορίες;

Είναι συνεννοημένες οι περισσότερες.

Πώς χαρακτηρίζεις το γεγονός ότι σας έλεγαν κλίκα, τους ψηφίζατε, μετά σας ψήφιζαν κι αυτοί;  Και τώρα είδαμε τσακωμούς ανάμεσα σε φίλους, όπως ο Παύλος με τη Νέρτζη ή χωρισμός της με τον Τζόνι.

Εγώ το περίμενα ότι θα φύγω γιατί η ψηφοφορία ήταν συνεννοημένη και στοχευμένη σε εμένα. Ένιωθα ότι τις τρεις τελευταίες εβδομάδες ήμουν στόχος. Ήξερα ότι μετά από εμένα θα έφευγε ο Σαντριάς, όπως έγινε κι ότι μετά θα “φαγωθούν” μεταξύ τους, όπως κι έγινε.

Πιστεύεις ότι το ζευγάρι Τζόνι-Νέρτζη ήταν αληθινό;

Αν ήμουν τηλεθεατής δεν θα μου ταίριαζαν καθόλου ο Τζόνι με τη Νέρτζη για ζευγάρι.

Πιστεύεις ότι υπήρχαν κι άλλα ψεύτικα ζευγάρια;

Του Παύλου με την Κατερίνα. Η Ζένια με τον Χαλκιά παρόλο που είναι ακόμα μαζί δεν μου έχουν δείξει λίγη θέρμη. Ο Άλεξ με την Ιόλη έχουν έρθει Αθήνα, μου δείχνουν ότι είναι το μοναδικό ζευγάρι που είναι καλά. Είναι 100% μαζί.

Πες μου για τον Παύλο, που είχατε κόντρες στην αρχή. Μετά πώς τα αφήσατε πίσω; Θα έκανες τον παρέα έξω;

Όχι δεν θα έκανα, δεν τον συμπαθώ. Ο Παύλος καλά κάνει και είναι όπως είναι, αλλά εγώ συναναστρέφομαι με διαφορετικά άτομα. Δεν έπρεπε να μπει στο POL, αλλά στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία. Έχει έναν χαρακτήρα πολύ εριστικό, αντιδραστικό, για όλα έχει μια γνώμη. Αυτό εμένα με έχει κουράσει σε μεγάλο βαθμό. Ο κόσμος έχει κουραστεί κι αυτός.

Για τον Τζόνι;

Ο Τζόνι μπήκε στο παιχνίδι πολύ διαβασμένος, αλλά κι αυτός αποκαλύφθηκε για αυτό κι έχει χάσει τη δημοφιλία του.

Με τη Ρένια τελικά υπήρχε κάτι;

Όχι, ήταν στο πλαίσιο της πλάκας καθαρά.

Πώς σου φαίνεται που ενώ η Ρένια, μετά τον Αντώνη, αλλά και η Άννα με την Κατερίνα, δεν έκαναν κάποια σχέση, ενώ είχαν επιλογές; Είναι στρατηγική αυτό;

Η Κατερίνα και η Ρένια είχαν τα φλερτ τους, η Άννα είναι μια κατηγορία μόνη της. Είχαμε έρθει κοντά πριν φύγω. Με έχει προβληματίσει που δεν υπάρχει κάποιο ερωτικό στοιχείο από εκείνη.

Πιστεύεις δηλαδή ότι όντως έχει σχέση εκτός παιχνιδιού;

Όχι, δεν το ξέρω αυτό. Απλά πιστεύω κι εγώ πως μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να αποκτήσει δημοφιλία, κόσμο στο κανάλι της στο YouTube, αν έχει αγόρι απ’ έξω δεν με απασχολεί.

Ο Γιάννης Μυλωνόπουλος έχει σχέση εκτός POL;

Με τον Γιάννη μέναμε στο ίδιο δωμάτιο, μαζί με τον Σαντριά. Μας το είχε εκμυστηρευτεί ότι έχει σχέση απ’ έξω. Τον Γιάννη τον γνώρισα ένα μήνα και όταν ζεις στο ίδιο δωμάτιο γνωρίζεις καλά κάποιον. Μετά το γύρισμα θέλουμε όλοι να αποφορτιστούμε και πολλές φορές λέμε πράγματα για τη ζωή μας, τι αφήσαμε στην Ελλάδα. Ο Γιάννης μας το είχε πει ότι έχει σχέση έξω από το παιχνίδι.

Θα ήθελες να ξαναμπείς; Έχεις ερωτικό ενδιαφέρον;

Αν δεν μου άρεσε κάποια κοπέλα, δεν θα είχα λόγο να θέλω να ξαναμπώ. Πέρα από το χρηματικό, θα έπρεπε να έχεις έναν λόγο να μπεις. Από τις κοπέλες που είναι μέσα θα ήθελα να γνωρίσω τη Ρεγγίνα.

Σου έχει κάνει κλικ;

Μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, γιατί έχουμε λίγη επικοινωνία κι έχω δει αποσπασματικά κάποια πράγματα στο παιχνίδι. Αν την έβλεπα έξω θα ήταν μια κοπέλα που θα τη φλέρταρα.

Πώς είδες την αντιμετώπισή της στο θέμα με τον Παύλο και τη Νέρτζη;

Ένας λόγος που μου αρέσει σαν χαρακτήρας, είναι ότι χειρίστηκε δύσκολες καταστάσεις πολύ σωστά, άψογα. Έβαλε στη θέση τους όσους έπρεπε.

Πιστεύεις ότι η Νέρτζη κάνει τέτοια πράγματα;

Τέτοιο σκηνικό αντίστοιχο, δεν είχε κάνει ποτέ. Ήταν από την άλλη παρέα ένα δυνατό γρανάζι όμως. Η Κατερίνα ήταν πιο διπλωμάτισσα.

Υπήρχαν στιγμές πίεσης που σε εξουθένωσε ψυχολογικά;

Ναι φυσικά. Τις πρώτες ημέρες πήγαινα στο νοσοκομείο από το άγχος. Δεν είναι λίγο να μπαίνεις σε ένα σπίτι με 15 κάμερες. Επίσης το POL είναι mindgame, παιχνίδι μυαλού, παρότι λέγεται το παιχνίδι της αγάπης. Ο ένας πάει να φάει τον άλλον, μιλάνε πίσω από την πλάτη σου κλπ. Ήμουν 3 μήνες μέσα κι είχα πιεστεί αρκετά. Είμαι 2 εβδομάδες έξω και τώρα έχω αρχίσει να συνέρχομαι.

https://www.instagram.com/p/BvU8E9kolwj/?utm_source=ig_web_copy_link

Πώς σου φάνηκε το γεγονός ότι η Ολυμπία έφυγε μαζί σου; Γιατί χωρίσατε;

Δεν μου άρεσε που έφυγε. Δεν θέλω σε μια σχέση ο ένας να λέει άσπρο κι ο άλλος μαύρο. Της ζήτησα να μείνει και δεν το έκανε. Πρέπει να υπάρχει κοινή πλεύση σε ένα ζευγάρι. Ήρθε Αθήνα, κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά απομακρυνθήκαμε.

Δεν είχαμε καλή ερωτική επικοινωνία και χημεία. Δεν τα βρίσκαμε ερωτικά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια σοβαρή σχέση, είναι το Α και το Ω.

Από την πλευρά μου δεν είχα την ερωτική επικοινωνία που ήθελα κι άρχισα να απομακρύνομαι.

https://www.instagram.com/p/BtlgajwILeG/