Η Ιωάννα Μπέλλα στο Znews: Αποκαλύπτει το πραγματικό της ύψος!
Συνεντεύξεις

Η Ιωάννα Μπέλλα στο Znews: Αποκαλύπτει το πραγματικό της ύψος!

Η Ιωάννα Μπέλλα στο Znews: Αποκαλύπτει το πραγματικό της ύψος!

Η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο μετά από ένα χιουμοριστικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, όπου σε τρεις ξεχωριστές δηλώσεις της είχε πει πως έχει διαφορετικό ύψος. Το Znews επικοινώνησε με τη Σταρ Ελλάς 2018 και μας αποκάλυψε την αλήθεια.

https://www.instagram.com/p/BrVU-DIH6RP/

Τι ύψος έχεις τελικά Ιωάννα Μπέλλα;

Το πραγματικό μου ύψος είναι 1,85. Απλά επειδή είμαι πολύ ψηλή είπα στο GNTM πως είμαι 1,83. Φοβήθηκα μην με κόψουν για αυτόν τον λόγο. Μετά είχα πει πως είμαι 1,85 με 1,86. Η αλήθεια είναι πως είμαι 1,85 όμως. Μια φορά μάλιστα σε ένα κάστινγκ είχα πει πως είμαι 1,85 και στην καρτέλα έγραφε 1,83. Είχα μπερδευτεί. Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής, λέω πάντα την αλήθεια και χύμα. Στην Ελλάδα αυτό δεν αρέσει. Από την ειλικρίνεια μου τα παθαίνω όλα.

Πώς νιώθεις που πάλι μιλάνε για σένα; Ιδιαίτερα όταν μιλούν με αρνητικά σχόλια;

Δεν με πείραξε το αστείο βίντεο που είδα στο διαδίκτυο. Η σάτιρα αν δεν προσβάλει είναι καλοδεχούμενη. Για τα αρνητικά σχόλια μπορώ να πω πως το έχω συνηθίσει. Προς το παρόν στην Ελλάδα μόνο αρνητικά ακούω. Στην αρχή με επηρέαζε πάρα πολύ, αλλά πλέον το βλέπω πιο χιουμοριστικά γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Απλά τώρα βρήκαν αυτό με το ύψος. Είχα πει ότι έχω λιγότερο ύψος γιατί φοβήθηκα μην με κόψουν.

https://www.instagram.com/p/Brcv6TdHIOq/

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε τώρα, τι ετοιμάζεις;

Τέλος του μήνα έχω ένα ταξίδι στην Ισπανία για δυο καμπάνιες με μαγιό, μια στη Μαδρίτη και μια στη Βαρκελώνη. Γενικά ταξιδεύω πολύ γιατί έχω πρακτορεία στο εξωτερικό. Σκέφτομαι το καλοκαίρι να φύγω μόνιμα στην Αμερική, αυτό συζητάμε με τον booker μου. Η Ελλάδα έχει ένα «ταβάνι» στο μόντελιγνκ και επειδή είμαι σε καλή ηλικία θέλω να κάνω σημαντικά πράγματα.

Πώς σου φάνηκαν τα κορίτσια του GNTM; Η νικήτρια, οι φιναλίστ;

Χάρηκα πολύ για τη νικήτρια γιατί έγραφε πολύ ωραία στο φακό, όπως και οι φιναλίστ ήταν πολύ καλές. Δεν το παρακολουθούσα πολύ, αλλά σαν ριάλιτι πέτυχε αυτό που ήθελε. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο.

Τα κορίτσια του My Style Rocks;

Το My Style Rocks το έβλεπα. Μου άρεσε πολύ σαν εκπομπή και η Κωνσταντίνα ως παρουσιάστρια, αλλά και η κριτική επιτροπή. Είχα πάει και ως κριτής μάλιστα. Μου άρεσε γιατί ήταν καθημερινή και δεν έκραζαν πολύ. Ήταν πολύ φυσιολογικοί άνθρωποι. Τα κορίτσια ήταν υπέροχα και η νικήτρια μου άρεσε. Είχε ωραίο στυλ. Πίστευα πάντως και τη Μαρία Λέκα ότι μπορεί να κέρδιζε. Ήμουν ανάμεσα στη Φωτεινή και τη Μαρία.

https://www.instagram.com/p/BtWlquBn25t/

Είσαι μόνη αυτή την περίοδο;

Ναι. Έχω κάνει focus στη δουλειά μου. Ειλικρινά όταν έχω κάτι θα στο πω. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Μικρό κοριτσάκι είμαι, λογικό κάποια στιγμή να έχω και εγώ κάτι στη ζωή μου. Δεν είμαι από τις κοπέλες που λένε “δεν είμαι σε σχέση” ενώ είναι. Δεν έχει προκύψει κάτι καλό στη ζωή μου και δεν το ψάχνω κιόλας. Σε αυτή τη φάση κοιτάω μόνο τη δουλειά μου, το εξωτερικό κλπ… Σε άλλη φάση της ζωής μου φυσικά και θα με απασχολήσει και το ερωτικό κομμάτι.