Η Τάμτα στο Znews: Γιατί είπε φέτος “ναι” στη Eurovision; (vid)
Συνεντεύξεις

Η Τάμτα στο Znews: Γιατί είπε φέτος “ναι” στη Eurovision; (vid)

Η Τάμτα στο Znews: Γιατί είπε φέτος “ναι” στη Eurovision; (vid)

Η Τάμτα, χαμογελαστή και καλοντυμένη όπως πάντα, ήταν στο Σπίτι της Κύπρου, όπου έγινε η επίσημη παρουσίασή της από το ΡΙΚ ως εκπροσώπου της Κύπρου στη φετινή Eurovision. Το Ζnews ήταν εκεί και μίλησε μαζί της.

Παρότι κρυωμένη, η ποπ τραγουδίστρια ήταν αρκετά ευδιάθετη και ανυπόμονη να ζήσει αυτήν τη μεγάλη εμπειρία, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της που ο κόσμος την έχει ήδη “αγκαλιάσει” για αυτή τη σημαντική αποστολή που έχει.

Η Τάμτα ποζάρει χαμογελαστή στον φακό του Znews

Η Τάμτα τόνισε ότι συμμετέχει στον διαγωνισμό με μοναδικό σκοπό να απολαύσει τη στιγμή που θα είναι πάνω στη σκηνή του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου του Τελ Αβίβ.

Άλλωστε, όπως σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης, στόχος της κυπριακής αποστολής είναι «να είμαστε περήφανοι με ό,τι παρουσιάσουμε στη Eurovision».

Αναφερόμενη στο τραγούδι, με τίτλο “Replay” η Τάμτα μας είπε πως θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου μαζί με το βίντεο κλιπ. Πρόκειται για ένα ρυθμικό, καθαρά ποπ κομμάτι, “σέξι και ερωτικό”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Γιατί είπε φέτος το “ναι” στην Κύπρο, ενώ πέρσι είχε αρνηθεί και πώς αισθάνεται που θα εκπροσωπήσει μια χώρα που πέρσι έφτασε στην υψηλότερη θέση στην ιστορία της στον θεσμό;

Δείτε τι απαντά η Τάμτα αποκλειστικά στο Znews